Un bărbat înarmat cu un CUŢIT a pătruns în Casa Albă. Unde se afla Barack Obama

Un bărbat înarmat cu un CUŢIT a pătruns în Casa Albă. Unde se afla Barack Obama

Bărbatul care a pătruns vineri în incinta Casei Albe avea asupra sa un cuţit şi voia să îi atragă atenţia asupra problemelor ţării preşedintelui Barack Obama, care plecase de doar patru minute, anunţă Secret Service, conform Fox News.

INCIDENTUL de la Casa Albă: Bărbatul care a pătruns în Casa Albă avea un cuţit, iar Barack Obama plecase de 4 minute - Fox News 

Potrivit Secret Service, Omar J. Gonzales, în vârstă de 42 de ani, avea ascuns sub haine un cuţit în momentul în care a fost surprins în Casa Albă.

În momentul în care a fost imobilizat, intrusul i-a spus unui agent că era "preocupat de faptul că situaţia din SUA se agravează şi că trebuia să îl sesizeze pe preşedintele Obama pentru a informa populaţia", potrivit actului de acuzare.

Preşedintele Barack Obama nu mai era la Casa Albă în momentul incidentului, petrecut vineri în jurul orei 19.20. Barack Obama, fiicele lui şi un prieten părăsiseră Casa Albă cu patru minute înainte, îndreptându-se cu elicopterul spre reşedinţa de la Camp David (Maryland), unde familia prezidenţială petrece weekendul. Michelle Obama se afla deja la Camp David.

Iniţial, Secret Service anunţase că intrusul nu era înarmat.

Omar Gonzalez, domiciliat în Copperas Cove (Texas), a fost inculpat pentru pătrundere ilegală în complexul prezidenţial.

Într-un alt incident, un bărbat din New Jersey a oprit un vehicul în faţa intrării principale spre Casa Albă şi a refuzat să plece, fiind reţinut.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”