Un copil decapitează o păpuşă, într-o "reconstituire" a execuţiei lui James Foley difuzată de SIIL - FOTO

Un copil decapitează o păpuşă, într-o "reconstituire" a execuţiei lui James Foley difuzată de SIIL - FOTO

Grupul terorist sunnit Stat Islamic a făcut "o reconstituire" a execuţiei jurnalistului James Foley, difuzând o înregistrare cu un copil care decapitează o păpuşă purtând o salopetă portocalie, scrie International Business Times.

Un copil decapitează o păpuşă, într-o "reconstituire" a execuţiei lui James Foley difuzată de SIIL (Imagine: captura video YouTube)

Înregistrarea video cu reconstituirea execuţiei a fost postată de un susţinător al grupului terorist Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Levant / Stat Islamic în Irak şi Siria - SI/SIIL/SIIS), cu următorul mesaj: "Învăţaţi-vă copiii să taie gâturi, mâine vor fi numeroase cranii putrezite!".

Copilul neidentificat, în vârstă de aproximativ opt-zece ani, apare stând în picioare în faţa unui steag negru. Are haine negre şi cagulă. Decapitează cu un cuţit o păpuşă portocalie având părul blond.

Într-o secvenţă ulterioară, păpuşa apare decapitată, având vopsea roşie în zona gâtului.

Grupul terorist sunnit Stat Islamic a revendicat executarea jurnalistului american James Foley, explicând că este vorba de un act de ripostă faţă de raidurile aeriene americane în Irak. James Foley, în vârstă de 40 de ani, era un jurnalist experimentat, relatând despre conflictul din Libia şi despre cel din Siria. Foley a colaborat cu publicaţia Global Post, cu Agenţia France-Presse şi alte instituţii media. Organizaţia teroristă sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Levant/Stat Islamic în Irak şi Siria - SI/SIIL/SIIS) a ocupat, în ultimele luni, regiuni din nord-estul Siriei şi din nord-vestul Irakului, proclamând un "califat islamic".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro