UPDATE Germania: Poliția nu a găsit nimic suspect la coletul poștal sosit la Cancelarie

UPDATE Germania: Poliția nu a găsit nimic suspect la coletul poștal sosit la Cancelarie

Poliția germană nu a găsit nimic suspect la coletul poștal sosit miercuri dimineața la Cancelarie și care a determinat închiderea parțială a clădirii guvernului, relatează agenția Reuters. ''Experții nu au găsit nimic suspect'', a declarat un purtător de cuvânt al Poliției federale germane.

După cum au relatat, de asemenea, DPA și AFP, experți în deminare au examinat miercuri un pachet suspect care a sosit la Cancelaria germană în cursul dimineții, determinând închiderea parțială a clădirii guvernului. Principala intrare în clădire, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a fost închisă. Alte intrări au rămas însă deschise.

Consiliul de miniștri, care are loc în fiecare miercuri dimineața la Cancelarie, a început la ora locală 9:30, așa cum era prevăzut.

Pachetul sosit la Cancelarie provocase suspiciuni. 'Am luat măsuri de închidere' a accesului în unele locuri și 'unități ale poliției berlineze și ale poliției federale sunt la fața locului', declara anterior un purtător de cuvânt federal pentru AFP, vorbind despre 'un colet poștal suspect'.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului