UPDATE SUA: O persoană a fost împușcată mortal într-un centru comercial (poliție)

UPDATE SUA: O persoană a fost împușcată mortal într-un centru comercial (poliție)

O persoană a fost împușcată mortal joi într-un centru comercial din sud-estul Statelor Unite, provocând panică în rândul clienților veniți în număr mare să facă ultimele cumpărături în ajunul Crăciunului, a anunțat poliția locală. "O dispută a izbucnit în centrul comercial între două grupuri în jurul orei 14.00 (19.00 GMT)", a declarat poliția din Charlotte-Mecklenburg, în Carolina de Nord, într-un comunicat, citat de AFP.

Mai mulți polițiști în civil au fost nevoiți să intervină când a avut loc incidentul în mall-ul Northlake din Charlotte.

"O persoană care era înarmată a fost împușcată mortal în timpul altercației... Niciun polițist nu a fost rănit", adaugă comunicatul.

Focurile de armă au declanșat panică în rândul clientelei numeroase în această perioadă de sărbători.

Mai mulți martori au descris la canalele de televiziune locale panica cumpărătorilor care s-au grăbit spre ieșirile mall-ului țipând.

Managerul unui magazin de pantofi, Shauntelle Hamrick, a povestit la CNN că a avut loc o dispută între un grup de persoane și un bărbat după care cineva a scos un pistol și a tras.

Incidentele armate sunt frecvente în Statele Unite, unde armele se pot procura ușor, autorizate de al doilea amendament al constituției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...