VIDEO Papa Francisc se plimbă cu elevi copii în papamobilul său

VIDEO Papa Francisc se plimbă cu elevi copii în papamobilul său

Liderul Sfântului Scaun, arătându-se deosebit de jovial miercuri, a urcat în maşina sa special creată pentru a-l transporta pe papă, pentru a saluta mulţimea de creştini şi de vizitatori veniţi să asiste la slujba sa de miercuri. Printre adulţi era şi un grup de 15 şcolari din Perugia, centrul Italiei.

Deşi a părut că glumea, papa Francisc a întrebat care dintre copii vrea să meargă o tură cu papamobilul prin piaţă. „Eu, eu, eu”, au strigat cu toţii foarte entuziasmaţi.

Suveranul pontif l-a ales pe Livio Bastianelli şi pe colegul lui David Maria Bianchi, ambii de 11 ani. Fericiţi, elevii au urcat alături de Francisc în maşina sa albă, decapotabilă.

Anterior episodului cu cei doi copii, fără precedent de altfel, papa Francisc a glumit pe seama unui monsignior care a trebuit să-şi scurteze lectura publică a unei scrieri religioase, din cauza unei tuse supărătoare. „A îmbătrânit şi el”, a spus pontiful zâmbind.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria