Peanut a fost ales cel mai urât câine din lume

Peanut a fost ales cel mai urât câine din lume

Un concurs din California, SUA, se adresează patrupezilor mai puţin dăruiţi la capitolul fizic.

Anul acesta, Peanut (Alună-n.r.) a pus lăbuţa pe marele premiu, în valoare de 1.500 de dolari (1.100 de euro), datorită ochilor bulbucaţi, a blaniţei zburlite, dinţilor în permanenţă rânjiţi, dar mai ales a energiei debordante de care dă dovadă.

Peanut este sănătos tun în prezent, chiar dacă nu pare, dar pe vremea când era doar un pui a fost victima unui incendiu care i-a lăsat pe trup porţiuni fără blană, incident de care s-a făcut vinovat un stăpân neglijent. 

Stăpâna celui mai urât câine din lume, Holly Chandler din Greenville, în Carolina de Nord, speră ca victoria lui Peanut să tragă un semnal de alarmă în legătură cu abuzurile asupra animalelor. Aceasta a declarat că va dona premiul de 1.500 de dolari pentru achitarea tratamentelor veterinare a altor animale aflate în nevoie.

Peanut se pare că ar fi o combinaţie între Chihuahua şi Shih Tzu

În cadrul concursului, câinii participanţi au fost evaluaţi în funcţie de urâţenia naturală, de talente personale şi personalitate.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro