10 Sfaturi pentru barbati, pentru prima intalnire care garanteaza succesul

10 Sfaturi pentru barbati, pentru prima intalnire care garanteaza succesul

10 Sfaturi pentru barbati, pentru prima intalnire care garanteaza succesul

Deci ce este de facut?

1. Prima intalnire trebuie sa fie usoara, distractiva si romantica. De altfel nu se cheama PRIMA intalnire daca voi doi parteneri nu decideti sa se implice intr-o relatie.

Pentru o femeie primul pas este simplu: tu faci rezervarile la un local si tot tu vii sa o iei de acasa. Aceasta este o reteta veche de cand lumea si pamantul si orice deviere de la reteta va reprezenta un semnal de alarma pentru ea, putand chiar sa considere ca nu are sens sa se implice intr-o relatie care incepe astfel.

Regula romantica: Localul de cartier nu merge ca loc de prima intalnire

2. Pregateste lucrurile in avans.

Femeilor le place sa fie tratate ca si cand ar aveau un program social foarte incarcat (chiar daca de multe ori nu este asa). Programand lucrurile din timp vei creea insa o tensiune romantica, iar aleasa ta va astepta cu nerabdare ziua primei intalniri. In plus vei creea cel mai important ingredient al seductiei si anume anticiparea momentului.

Regula romantica: Creeaza atmosfera romantica si programeaza totul din timp

3. Faptele vorbesc mai mult decat cuvintele.

Femeile stiu ca barbatii isi investesc resursele, fie ca este vorba de bani, timp sau entuziasm. Asa ca daca faci ca planul primei intalniri sa fie unul mediocru, fara nimic special, este clar ca ceva nu este in regula iar rezultatul va fi unul cel putin dezastruos, cele mai multe femei gasind suficient de ingrijoratoare aceasta situatie pentru a nu continua relatia. De fapt nici nu trebuie sa bagi un sac de bani in prima intalnire, insa trebuie sa iti pese si sa ii arati ca esti implicat in relatia voastra.

Regula romantica: povesteste-i ce ai de gand sa faceti

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...