3 fantezii sexuale pe care toate femeile le au, dar nu recunosc

3 fantezii sexuale pe care toate femeile le au, dar nu recunosc

Si asta pentru ca femeile au un set complet diferit de interese din punct de vedere erotic si sexual. In ceea ce priveste fanteziile sexuale ale femeilor, lucrurile stau la fel. Sunt un mister pentru barbati si asta pentru ca, desi in sinea lor tanjesc dupa anumite lucruri, unele femei nu vor sa recunoasca.

1. Orgasm la fiecare partida de sex

Desigur, stiti mitul potrivit caruia femeile nu sunt atat de mult interesate de orgasm, precum barbatii. Ele, femeile, se pot simti bine in timpul partidei de sex, chiar daca n-au atins punctul culminant. Chiar credeti ca femeile nu tin mortis sa aiba orgasm? Daca da, va inselati. In fanteziile sexuale ale femeilor, orgasmul este prezent de fiecare data. Orice scenariu erotic pe care si-l inchipuie femeile se incheie cu cel putin un orgasm.

Femeile sunt capabile sa aiba orgasm, la fel de usor ca barbatii. Diferenta este ca dureaza putin mai mult decat la barbati sa ajunga acolo.

2. Sex toata noaptea

Avand in vedere toata experienta acumulata pana acum, femeile au invatat lectia: o partida de sex dureaza cateva minute. Asta nu inseamna ca nu si-ar dori mai mult. Studiile releva faptul ca femeile tanjesc dupa o partida de lunga durata. Explicatia este simpla: ele au nevoie de 9 ori mai mult timp decat barbatii pentru a ajunge la starea de excitatie maxima pentru a avea orgasm.

Si cum statisticile spun ca, in medie, o partida de sex dureaza 5 minute (chiar si mai putin in unele cazuri), nu mai mira pe nimeni de ce viseaza la mult mai mult decat atat.

Mai multe pe PROBLEMESEX.RO.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale