A născut prietena lui Gâdea, Izaura

A născut prietena lui Gâdea, Izaura

Prietena şi sursa de debilităţi spuse pe bandă a lui M. Gâdea, Izaura Anghel, a născut o fetiţă la Spitalul Judeţean Slatina. Numele fetiţei va fi Antena. 

Fata lui Bercea Mondial era internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina încă de joi seară, când a fost adusă cu o ambulanţă de la domiciliul din oraşul Drăgăneşti-Olt. Ea a acuzat dureri acute, diagnosticul medicilor fiind ameninţare de naştere prematură, la fel cum s-a întâmplat şi la finele lunii iunie, când, din acelaşi motiv, a ajuns tot la spitalul din Slatina.

Aflată în 37 de săptămâni de sarcină, Izaura Anghel a fost stabilizată de către medicii slătineni, ea rămânând însă internată în spital peste weekend şi urma ca, zilele acestea, să fie externată, cu recomandarea de a reveni spre finele săptămânii pentru naşterea propriu-zisă. Iată însă că naşterea a survenit mai devreme, medicii urgentând operaţia din cauza complicaţiilor ce ar fi putut interveni până la revenirea ei la spital.

Izaura a născut prin cezariană o fetiţă de 2,470 kilograme, care a primit nota 8 deoarece s-a născut prin operaţie de cezariană şi pentru că are o greutate mai mică decât ar fi trebuit să aibă la cele 37 de săptămâni. Medicii spun că a fost însă o naştere fără probleme.

“Pacienta se află internată la secţia Terapie Intensivă după ce a născut prin operaţie de cezariană azi-noapte (3/4 august), iar copilul – respectiv o fetiţă – este bine sănătoasă, stabilizată şi se află în secţia de Nou-Născuţi. Medicii monitorizează situaţia celor doi pacienţi”, a precizat dr. Andrei Iordache, manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Aceasta este a doua fetiţă a Izaurei Anghel, fiica interlopului Bercea Mondial din Drăgăneşti-Olt, după ce primul ei copil, Renata, a fost botezat, după cum se ştie deja, de către Mircea Băsescu, fratele preşedintelui statului. La acest moment nu se ştie cine va fi noul naş al celui mai nou membru al familiei lui Bercea Mondial şi nici ce nume va purta. 

Izaura, singurul adult din familia Bercea care nu se află după gratii

Izaura Anghel este singurul adult din familia Bercea care nu se află după gratii deşi este acuzată, alături de concubinul ei, Marius Constantin, într-un amplu dosar ce are legătură cu Mircea Băsescu, fratele preşedintelui statului, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante, şi se află sub control judiciar la domiciliu, având interdicţie de a părăsi ţara. Alături de cea, Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa a mai trimis în judecată, pe data de 23 iunie a.c., mai multe persoane ale familiei interlopului, respectiv: Marius Constantin – aflat deja în stare de arest preventiv, acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante în stare de recidivă; Grinică Ion Anghel – minor, 17 ani, frate cu Izaura Anghel, aflat sub control judiciar, este acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante; Florin Anghel (poreclă: Ambasador) – deja încarcerat pentru executarea unei pedepse dispusă în aceeaşi cauză alături de tatăl său, Bercea Mondial), este frate cu Izaura şi Grinică-Ion Anghel, fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni concurente de şantaj, dintre care una în stare de recidivă; Fănica Anghel (alias Stela) – soţia lui Bercea Mondial, deja încarcerată în acelaşi dosar cu soţul ei şi condamnată la un an închisoare cu executare pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă, este acum acuzată de săvârşirea infracţiunii de şantaj.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro