Actorul Stephen Baldwin, arestat pentru că îşi conducea maşina având permisul suspendat

Actorul Stephen Baldwin, arestat pentru că îşi conducea maşina având permisul suspendat

Actorul american Stephen Baldwin a fost arestat, vineri, la New York, unde îşi conducea automobilul având permisul suspendat, informează dailymail.co.uk.

Stephen Baldwin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american în vârstă de 47 de ani îşi conducea automobilul prin cartierul Sugar Hill şi a fost arestat vineri dimineaţă, potrivit site-ului TMZ.com.

Surse din poliţie au declarat pentru TMZ.com că Baldwin avea permisul suspendat.

Stephen Baldwin a mai fost arestat pentru conducerea maşinii având permisul suspendat în august 2012. Atunci, actorul a fost oprit de un poliţist de la brigada de circulaţie după ce a efectuat o întoarcere nepermisă, pe o stradă din cartierul Harlem.

Pe de altă parte, în martie 2013, Stephen Baldwin a reuşit să evite închisoarea, după ce a ajuns la o înţelegere cu procuratura americană, în cadrul unui proces în care a recunoscut că se face vinovat de evaziune fiscală, după cum informa la momentul respectiv contactmusic.com.

Starul american a fost arestat la New York în decembrie 2012, fiind acuzat că datorează fiscului american (Internal Revenue Service/ IRS) suma de 350.000 de dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate, aferente anilor 2008, 2009 şi 2010.

Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, toţi patru - Alec, Daniel, William şi Stephen - fiind actori.

Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune şi în emisiuni de tip reality-show.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire