Actriţa Jenny McCarthy s-a căsătorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block

Actriţa Jenny McCarthy s-a căsătorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block

Actriţa Jenny McCarthy s-a căsătorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block, duminică, într-o ceremonie desfăşurată la Chicago, de la care a lipsit însă fratele mirelui, actorul Mark Wahlberg.

Actriţa Jenny McCarthy s-a căsătorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jenny McCarthy, care şi-a început cariera pozând nud pentru revista Playboy, a fost până de curând gazda emisiunii "The View", un program de mare succes din Stalele Unite.

Vedeta în vârstă de 41 de ani şi-a anunţat logodna cu Donnie Wahlberg în luna aprilie. La momentul respectiv, cuplul a declarat că ar dori să se căsătorească la New York.

Donnie Wahlberg a fost membru al trupei pop din 1980 New Kids on The Block, iar în prezent apare alături de fratele său, actorul Mark Wahlberg, într-o emisiune de tip reality show, care aduce în centrul atenţiei un restaurant al familiei lor.

Actorul Mark Wahlberg a lipsit de la nunta fratelui său, dar a publicat un mesaj şi o înregistrare video pe platforma online Instagram, în care îşi felicită fratele şi îşi exprimă regretul că el şi familia sa nu au putut fi de faţă la ceremonie.

Actriţa Jenny McCarthy a devenit cunoscută după apariţia în 1993 în paginile revistei Playboy şi câştigarea titlurilor de Playmate of the Month şi Playmate of the Year. Profitând din plin de celebritatea astfel obţinută, McCarthy a început să lucreze în televiziune, prezentând show-uri pentru MTV şi NBC.

Vedeta are un copil din căsătoria cu John Mallory Asher, de care a divorţat în 2005, după patru ani de căsnicie. McCarthy a avut o relaţie şi cu actorul de comedie Jim Carrey, între anii 2005 şi 2010.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria