Angelina Jolie: Nu am crezut niciodată că voi avea copii, nu am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti

Angelina Jolie: Nu am crezut niciodată că voi avea copii, nu am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti

Angelina Jolie, de obicei foarte timidă în relaţia cu presa, a acceptat să vorbească despre căsătorie, cei şase copii pe care îi are cu Brad Pitt şi perioada ei "rebelă" din jurul vârstei de 20 de ani într-unul dintre rarele ei interviuri, pe care l-a acordat de curând pentru revista Elle.

Actriţa americană, în vârstă de 38 de ani, joacă rolul principal în filmul "Maleficent", ce va fi lansat la sfârşitul lunii mai, şi a acceptat să pozeze pe coperta acestei reviste celebre, informează dailymail.co.uk . Vedeta a dezvăluit, totodată, că ea şi Brad Pitt sunt acum "mai interesaţi ca niciodată unul de celălalt".

Fotografiată pentru numărul din luna iunie al revistei Elle , de Hedi Slimane, designerul companiei Saint Laurent, actriţa americană a realizat un pictorial alb-negru, în creaţii vestimentare de culoare neagră create de celebra casă de modă franceză.

Angelina Jolie spune în acel interviu că nu ar fi crezut niciodată că îşi va găsi sufletul pereche şi că tinereţea ei turbulentă a fost "interpretată eronat" de presă, întrucât ea dorea să fie doar "puţin rebelă".

Vedeta americană, mamă a şase copii, dezvăluie că relaţia ei cu Brad Pitt, începută în urmă cu nouă ani, alături de familia ei numeroasă continuă să o surprindă şi în prezent.

"Nu am crezut niciodată că voi avea copii, nu am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti, nu am crezut niciodată că voi întâlni sufletul pereche", a declarat Angelina Jolie, care, înainte de a-l cunoaşte pe Brad Pitt, trecuse prin două divorţuri.

"Provenind dintr-o familie destrămată, începi să accepţi ideea că anumite lucruri par a fi un fel de poveşti şi, pur şi simplu, nu le mai cauţi", a mai spus aceasta.

Totodată, vedeta americană spune că relaţia ei cu Brad Pitt, cu care s-a logodit în aprilie 2012, a evoluat de-a lungul timpului.

"Ajungi să te muţi cu partenerul de viaţă şi înţelegi că acum sunteţi două persoane în casă, te simţi inspirat de partenerul tău, fiecare scoate din celălalt ce are el mai bun, fiecare îl completează pe celălalt sau îl face să cunoască o nebunie frumoasă", a adăugat vedeta.

"După toţi aceşti ani petrecuţi împreună, avem o istorie comună - şi, atunci când ai un trecut cu cineva, eşti prieten cu acea persoană într-un fel atât de real şi de profund, încât simţi că apare un fel de confort, o uşurare, o iubire profundă care provin din faptul că aţi fost împreună multă vreme", a spus Angelina Jolie.

Deşi Jolie spune că nu a fost deloc timidă în tinereţe, crede că unele dintre renumitele ei excentricităţi, inclusiv sărutul cu fratele ei James Haven, pe covorul roşu la gala premiilor Oscar din 2000 şi faptul că a purtat o fiolă cu sângele fostului ei soţ Billy Bob Thornton în jurul gâtului, la o altă gală cinematografică, au fost interpretate eronat.

Ea spune că a făcut acele lucruri nu pentru că ar fi simţit "nevoia de a fi distructivă sau rebelă", ci pentru că simţea nevoia de a-şi "descoperi propria voce" şi de "a împinge zidurile" care o înconjurau.

"Ca persoană tânără şi curioasă, vrei să fii liber. Şi începi să simţi că eşti constrâns la un anumit tip de viaţă, iar tu începi să i te împotriveşti. S-ar putea ca acţiunea ta de împotrivire să pară bizară, s-ar putea ca ea să fie interpretată eronat, însă tu încerci să afli de fapt cine eşti cu adevărat", a explicat actriţa.

Întrucât a început să lucreze ca actriţă de la vârsta de şapte ani, Angelina Jolie spune că numeroasele ei angajamente profesionale au făcut-o să se teamă de-a lungul anilor că va duce "o viaţă trăită doar pe jumătate".

"Am înţeles încă de foarte tânără că o viaţă pe care nu o trăieşti la potenţialul ei maxim, în care nu experimentezi, în care te temi sau eziţi sau în care există lucruri despre care ştii că trebuie să le faci, însă pe care nu ajungi să le faci este o viaţă mizerabilă şi singurul fel în care puteam să mă asigur că eram pe drumul cel bun era acela de a rămâne sinceră cu mine însămi, indiferent de ce însemna asta, iar acest lucru poate să însemne uneori îndepărtarea de ceea ce este considerat «sigur» sau «tradiţional»", a spus Jolie.

Angelina Jolie a vorbit şi despre faptul că trei dintre copiii ei - Vivienne, Pax şi Zahara (căreia îi spune "ZZ") - au jucat în cel mai recent film al ei, "Maleficent", care va fi lansat la sfârşitul lunii mai.

Actriţa spune că a luat această decizie pentru că Vivienne părea să fie singurul copil ce putea fi distribuit în rolul tinerei prinţese Aurora care nu se temea de mama ei malefică.

"Brad şi eu am luat decizia de a nu-i ţine pe copii departe de platourile de filmare şi de distracţia din timpul filmărilor, dar nici nu vom glorifica filmele - nu vrem să le spunem că filmele sunt bune, dar nici că sunt rele. E drept, aş prefera ca ei să facă alte meserii. Oricum, după două zile de filmări, Brad şi cu mine eram atât de stresaţi, încât ne-am zis că nu mai vrem niciodată să facem aşa ceva", a spus Jolie.

Shiloh, cealaltă fiică biologică a vedetei americane, a refuzat să joace în "Maleficent". "Am întrebat-o pe Shiloh dacă vrea să o joace pe prinţesa Aurora, iar ea mi-a râs în faţă. A spus că ar trebui să fie o creatură cu coarne", a adăugat Jolie.

Numărul revistei Elle care include versiunea completă a interviului acordat de actriţa Angelina Jolie va apărea pe 13 mai.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina