Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: După Săftoiu, Tănase, altă slugă. Reacţia şefei TVR

Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: După Săftoiu, Tănase, altă slugă. Reacţia şefei TVR

Traian Băsescu spune că TVR a anulat o emisiune la care urma să fie invitat marţi, pe motiv că trebuie să transmită în direct din Piaţa Universităţii, adăugând că TVR nu a transmis nimic de la Universitate când au fost 40.000 de oameni, ”dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”. În replică, Irina Radu, directorul general interimar al SRTv, a declarat că nu a dat asemenea dispoziţii, precizând că acestea "sunt poveşti".

Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: După Săftoiu, Tănase, altă slugă (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Fostul şef al statului a scris, pe contul său de Facebook, că săptămâna trecută, la solicitarea TVR, a fost stabilită pentru marţi o emisiune cu Claudiu Lucaciu.

”Încă de săptămâna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10 noiembrie o emisiune cu Claudiu Lucaci. Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia directorului general interimar al TVR, doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii. Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic din Piaţa Universităţii şi de la Victoria când în stradă au fost 30-40.000 de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”, arată Traian Băsescu .

În final, Traian Băsescu adaugă: ”După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post”.

Irina Radu, referitor la acuzaţiile lui Băsescu: Sunt poveşti, ca să nu spun minciuni

"Sunt poveşti, ca să nu spun minciuni. Nu am dat aşa dispoziţii. Îmi pare rău că până şi domnul Băsescu nu mai face faţă manipulării", spune Irina Radu, într-o declaraţie transmisă MEDIAFAX de reprezentanţii Societăţii Române de Televiziune (SRTv), la solicitarea agenţiei de presă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...