Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: După Săftoiu, Tănase, altă slugă. Reacţia şefei TVR

Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: După Săftoiu, Tănase, altă slugă. Reacţia şefei TVR

Traian Băsescu spune că TVR a anulat o emisiune la care urma să fie invitat marţi, pe motiv că trebuie să transmită în direct din Piaţa Universităţii, adăugând că TVR nu a transmis nimic de la Universitate când au fost 40.000 de oameni, ”dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”. În replică, Irina Radu, directorul general interimar al SRTv, a declarat că nu a dat asemenea dispoziţii, precizând că acestea "sunt poveşti".

Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: După Săftoiu, Tănase, altă slugă (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Fostul şef al statului a scris, pe contul său de Facebook, că săptămâna trecută, la solicitarea TVR, a fost stabilită pentru marţi o emisiune cu Claudiu Lucaciu.

”Încă de săptămâna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10 noiembrie o emisiune cu Claudiu Lucaci. Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia directorului general interimar al TVR, doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii. Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic din Piaţa Universităţii şi de la Victoria când în stradă au fost 30-40.000 de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală”, arată Traian Băsescu .

În final, Traian Băsescu adaugă: ”După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post”.

Irina Radu, referitor la acuzaţiile lui Băsescu: Sunt poveşti, ca să nu spun minciuni

"Sunt poveşti, ca să nu spun minciuni. Nu am dat aşa dispoziţii. Îmi pare rău că până şi domnul Băsescu nu mai face faţă manipulării", spune Irina Radu, într-o declaraţie transmisă MEDIAFAX de reprezentanţii Societăţii Române de Televiziune (SRTv), la solicitarea agenţiei de presă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic