Billy Idol: Încă mă lupt cu dependenţa de droguri

Billy Idol: Încă mă lupt cu dependenţa de droguri

Cântăreţul englez Billy Idol, care se pregăteşte să lanseze un nou album, a recunoscut că încă se luptă cu dependenţa de droguri şi poveşteşte într-o carte de memorii despre dificultatea de a renunţa la stupefiante.

Billy Idol: Încă mă lupt cu dependenţa de droguri (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Billy Idol, în vârstă de 58 de ani, a vorbit într-un interviu pentru New York Daily News despre dependenţa sa de droguri şi modul în care încearcă să renunţe la folosirea acestor substanţe, potrivit contactmusic.com .

"Nu sunt curat, în mod clar nu sunt curat. Nu mai folosesc droguri aşa mult şi încerc să nu exagerez", a spus Idol, care a vorbit despre experienţa sa cu drogurile într-o autobiografie intitulată "Dancing with Myself", în care le prezintă fanilor lupta sa cu dependenţa şi le arată că este un om cu probleme ca oricare altul.

"Sunt protagonistul cărţii mele, dar nu sunt eroul ei. Ca toată lumea, sunt doar un om care se luptă să reuşească", a mai spus rockerul britanic referitor la cartea pe care o va lansa curând.

Billy Idol îşi va lansa luna aceasta cel de-al optulea album de studio, primul material original din 2005, când a lansat "Devil's Playground".

Noul album al cântăreţului britanic se va intitula "Kings and Queens of the Underground" şi include 11 piese. Primul single de pe noul disc poartă titlul "Can't Break Me Down" şi este deja disponibil pentru descărcare de pe site-ul rockerului britanic.

Billy Idol îşi va promova noul album de studio prin intermediul unui turneu european care va debuta în luna noiembrie şi va include concerte în Marea Britanie, Germania şi Italia.

Billy Idol a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV şi se află pe locul 55 în topul VH1 al celor mai sexy 100 de artişti din întreaga lume. A renunţat la cursurile Universităţii Sussex după numai un an. Este vegetarian şi, se pare, predispus accidentelor. În timpul filmărilor pentru videoclipul "Eyes without a Face", a rămas temporar fără vedere, din cauza supraîncălzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmările pentru "Craddle of Love", a fost paralizat de la brâu în jos ca urmare a unui accident serios de motocicletă.

"Rebel Yell", cea mai cunoscută piesă a sa, i-a fost inspirată de o petrecere dată de colegii de la The Rolling Stones (Mick Jagger, în casa lui Ronnie Wood).

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al grupului Sex Pistols, Billy Idol a fost solistul popularei formaţii britanice de punk Generaţia X, din 1976 până la destrămarea acesteia, în 1981. Apoi a decis să-şi încerce norocul în SUA, moment în care a început să colaboreze cu chitaristul Steve Stevens, iniţiind un parteneriat muzical important, în urma căruia au apărut hituri precum "Rebel Yell", "White Wedding", "Dancing With Myself", "Flesh For Fantasy", "Hot In the City", "Eyes Without A Face" şi "Cradle of Love".

Cântăreţul, care a mai concertat în România în 2006, a susţinut recent un spectacol la Bucureşti, pe 29 iunie, şi un altul la Cluj-Napoca, pe 30 iunie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria