Campanie INEDITĂ: Copaci îmbrăcaţi cu haine, în Bulgaria, pentru oamenii străzii - FOTO

Campanie INEDITĂ: Copaci îmbrăcaţi cu haine, în Bulgaria, pentru oamenii străzii - FOTO

Copaci din capitala Bulgariei au fost îmbrăcaţi cu haine groase de iarnă, pentru ca oamenii străzii să le îmbrace şi să facă faţă astfel gerului din sezonul rece, informează imgur.com.

Gest INEDIT: Copaci îmbrăcaţi cu haine în Bulgaria pentru oamenii străzii. FOTO (Imagine: imgur.com)

În câteva zile, numeroşi copaci din Sofia, capitala Bulgariei, au fost "îmbrăcaţi" cu haine de către locuitori, în cadrul unei campanii de ajutorare a oamenilor străzii.

Una dintre hainele groase ce a fost lăsată pentru a fi folosită mai apoi de un om nevoiaş este însoţită de următorul mesaj: "Nu sunt pierdută! Dacă ţi-e frig şi vrei să te încălzeşti, atunci acceptă acest gest din partea noastră. Sperăm ca tot mai mulţi oameni cu suflet mare să ne urmeze şi vrem ca Sofia să devină un loc mai bun!"

Se pare că acţiunea a fost iniţiată de HiddenCash Sofia, iar acum tot mai mulţi oameni par să îmbrăţişeze această acţiune şi să îmbrace copacii din capitala Bulgariei, pentru ca oricine are nevoie de haine groase să le poată folosi.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /