Cât costă fabricarea unui Samsung Galaxy S5. Românii plătescu cu 700 de dolari mai mult

Cât costă fabricarea unui Samsung Galaxy S5. Românii plătescu cu 700 de dolari mai mult

Cei de la IHS au desfăcut un Galaxy S5 pentru a estima costurile de producţie. Ei au ajuns la concluzia că fabricarea vârfului de gamă sud-corean ar costa aproximativ 256 de dolari.

Samsung face astfel un profit măricel pe baza acestui smartphone. Galaxy S5 se vinde cu 660 de dolari pe piaţa din SUA, iar la noi preţul ajunge mai mare din cauza taxelor.

Telefonul are un ecran de 5,1 inci şi rezoluţie full HD. În interior are un procesor Snapdragon 801 tactat la 2,5 Ghz şi o memorie RAM de 2GB. Spaţiul de stocare poate fi de 16 sau de 32 de GB. Pe lângă asta, telefonul mai este dotat şi cu un senzor pentru amprente, o cameră principală de 16MP, una frontală de 2MP şi un senzor de ritm cardiac.

[<a href="//storify.com/octavianpalade/cite-te-mai-multe-despre-samsung-galaxy-s5" target="_blank">View the story "Citeşte mai multe despre Samsung Galaxy S5" on Storify</a>]

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”