Ce gândesc femeile despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal

Ce gândesc femeile despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal

Principalele teme abordate astăzi:

„Nu-l alungaţi pe Robinson Crusoe de pe insula pe care o numeşte casă!”

David Glasheen trăieşte singur, împreună cu câinele său Quasi, pe o insulă australiană de 21 de ani. După ce a pierdut 10 milioane de dolari într-o zi, la bursă, viaţa sa a căpătat un alt sens. Viaţă periclitată astăzi de o decizie care vrea să-l evacueze din locul în care vrea să moară.

Sexul puternic ironizează mai mereu sexul frumos în legătură cu obsesia faţă de aspectul fizic. Kilogramele în plus, o burtică ceva mai rotundă, firele albe de păr care semnalează trecerea anilor, detalii care reprezintă tot atâtea probleme ce sapă la temelia încrederii în propria persoană.

Călătorie pe urmele micilor plăceri ale vieţii: locurile din lume în care cafeaua merită să fie savurată.

Expresoarele şi alte maşinării moderne ştirbesc din farmecul procesului pregătirii unei ceşti de cafea cu ştaif şi aromă pe măsura măiestriei celui care o prepară. Totuşi, în lumea largă mai există câteva „oaze“ în care cafeaua este venerată, dar şi pasionaţi în stare să călătorească mii de kilometri pentru a se bucura de o astfel de experienţă.

Trucuri pentru a fi mai eficienţi

Eficienţa de care dăm dovadă în momentul în care ne sunt repartizate sarcinile de muncă sau când încercăm să rezolvăm probleme noastre trebuie să aibă la bază mai multe repere care să ne ajute să realizăm ceea ce ne propunem prin depunerea unui nivel de efort cât mai redus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…