Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ce gândesc femeile despre cum pot fi manipulaţi bărbaţii în funcţie de zodie


Subiectele discutate azi sunt:

Brunetele, de două ori mai dorite decât blondele -Deşi se spune că blondele sunt mai distractive, brunetele sunt de două ori mai frumoase, arată un nou sondaj. Actriţa Audrey Hepburn ocupă locul fruntaş, fiind declarată cea mai dorită femeie din ultimii 50 de ani. 

Fiţi deştepte! Bărbaţii pot fi manipulaţi în funcţie de zodie. Uite ce trebuie să ştiţi! -În dragoste, e ca în război: celălalt trebuie "forţat" să facă anumite mişcări pentru a ajunge la rezultatul scontat de tine. Iar acest lucru se poate realiza cu un pic de ajutor şi de la astrologi. Aceştia au stabilit câteva coordonate pentru fiecare zodie, de care femeile trebuie să ţină cont atunci când trebuie să-şi manipuleze partenerii. 

De ce perfecţioniştii mor mai devreme - Se estimează că două persoane din cinci manifestă tendinţe de perfecţionism. Acesta ar trebui considerat un important pericol pentru sănătate, la acelaşi nivel cu obezitatea şi cu fumatul, apreciază specialiştii. 

Ce diete să nu ţii niciodată şi de ce - Din dorinţa de a slăbi cât mai repede, neglijăm un lucru important: o dietă nu trebuie să ne afecteze sănătatea. Greşim atunci când suntem mai tentaţi să ne alegem un regim de pe internet sau de la cunoscuţi, în loc să facem o vizită nutriţio­nistului. 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat …

2 ALARMĂ Următorul pas, FURTUL alegerilor. Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, va fi pus șef al Autorității Electo…

3 Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncră…

4 ALERTĂ Kovesi, locul 2 la votul indicativ din Consiliul UE, după candidatul francez și la egalitate cu cel ger…

5 ALARMĂ Tensiune maximă la DNA! Sclava PSD le-a dat ULTIMATUM două zile procurorilor pentru a-i PREDA Dosarul D…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb