Ce gândesc femeile despre cum pot fi manipulaţi bărbaţii în funcţie de zodie

Ce gândesc femeile despre cum pot fi manipulaţi bărbaţii în funcţie de zodie


Subiectele discutate azi sunt:

Brunetele, de două ori mai dorite decât blondele -Deşi se spune că blondele sunt mai distractive, brunetele sunt de două ori mai frumoase, arată un nou sondaj. Actriţa Audrey Hepburn ocupă locul fruntaş, fiind declarată cea mai dorită femeie din ultimii 50 de ani.

Fiţi deştepte! Bărbaţii pot fi manipulaţi în funcţie de zodie. Uite ce trebuie să ştiţi! -În dragoste, e ca în război: celălalt trebuie "forţat" să facă anumite mişcări pentru a ajunge la rezultatul scontat de tine. Iar acest lucru se poate realiza cu un pic de ajutor şi de la astrologi. Aceştia au stabilit câteva coordonate pentru fiecare zodie, de care femeile trebuie să ţină cont atunci când trebuie să-şi manipuleze partenerii.

De ce perfecţioniştii mor mai devreme - Se estimează că două persoane din cinci manifestă tendinţe de perfecţionism. Acesta ar trebui considerat un important pericol pentru sănătate, la acelaşi nivel cu obezitatea şi cu fumatul, apreciază specialiştii.

Ce diete să nu ţii niciodată şi de ce - Din dorinţa de a slăbi cât mai repede, neglijăm un lucru important: o dietă nu trebuie să ne afecteze sănătatea. Greşim atunci când suntem mai tentaţi să ne alegem un regim de pe internet sau de la cunoscuţi, în loc să facem o vizită nutriţio­nistului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...