Ce gândesc femeile despre dragostea la prima vedere

Ce gândesc femeile despre dragostea la prima vedere


Subiectele discutate azi sunt:

Ce se întâmplă cu oamenii care nu se mai sărută?

Primul sărut rămâne mult mai bine înfipt în memoria afectivă decât multe alte momente din categoria „prima dată”. Dar ultimul sărut când a fost? Şi de ce a fost abia atunci?

Obiceiuri care te îmbătrânesc - Unele par inocente, însă despre altele ştim că ne fac rău şi că ne pot îmbătrâni înainte de vreme. Vorbim despre obiceiuri precum fumatul sau simplul privit la televizor.

Scapă de stres cu ajutorul mobilului! Aplicaţia cercetătorilor clujeni care a stârnit interesul psihologilor din SUA - Cea mai mare asociaţie de psihologie din lume, Asociaţia Psihologilor Americani, evaluează o aplicaţie pentru telefoane mobile dezvoltată de specialiştii clujeni. Aceasta îi ajută pe oameni să treacă peste emoţii negative precum depresie, stres, furie, anxietate, panică. „Pastila psihologică” este o inveţie unică în lume concepută la Cluj.

Cum a devenit erou un băieţel de numai 2 ani - Eroii din cărţile de poveşti sau din filme au corespondenţi în viaţa reală, chiar şi atunci când un astfel de omuleţ curajos a venit pe lume cu numai 24 de luni în urmă. Numele lui este Riley Ward şi a fost răspltătit pentru fapte deosebite cu o diplomă şi cu un urşuleţ de pluş paramedic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro