Ce gândesc femeile despre misterele unui chip frumos

Ce gândesc femeile despre misterele unui chip frumos

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Subiectele discutate azi sunt:

Femeia, acest chip angelic care ascunde „o multitudine de defecte” - „The Art To Know Men (Arta de a cunoaşte bărbaţii)”, scrisă de John Davies, în 1665, dezvăluia bărbaţilor la acea vreme cum feţele drăguţe ale femeilor sunt doar o faţadă pentru „multitudinea infinită de defecte” ale acestora.

Efecte devastatoare ale somnului insuficient: pierderi de memorie şi chiar moarte - Trăim într-o lume în continuă mişcare, cu un singur combustibil de bază: cafeina. Muncim prea mult, suntem stresaţi, nu dormim suficient. O noapte de somn insuficient poate că nu ne va pune în pericol sănătatea, însă tulburările de somn pe termen lung pot avea efecte devastatoare, chiar fatale, asupra sănătăţii.

Evită aceste alimente ca să ai un ten frumos - Te-ai gândit vreodată că problemele tenului apar din cauza câtorva alimente? Dacă vrei să ai un ten curat, frumos şi hidratat, iată ce alimente ar trebui să nu le mai consumi foarte des.

Ce nu ştiai despre miopie - Este cauza celor mai întâlnite defecte de vedere. Este o consecinţă a faptului că imaginea se formează înaintea retinei, nu pe retină, aşa cum ar fi normal. Prin urmare, miopii văd bine de aproape, dar văd neclar la distanţă.

Fotolii de masaj în spaţiile de relaxare ale angajaţilor din România - Tot mai multe companii din România au început să doteze spaţiile dedicate managementului şi pe cele dedicate angajaţilor cu fotolii de masaj pentru eliminarea stresului şi pentru îmbunătăţirea stării de confort fizic. Pauzele de masaj s-au dovedit a fi un adevărat succes în randament pentru angajaţi, acesta fiind bonusul de care ei au nevoie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria