Ce gândesc femeile despre prietenia dintre foştii iubiţi

Ce gândesc femeile despre prietenia dintre foştii iubiţi

Subiectele discutate azi sunt:

Cui îi este frică de 1 Aprilie? Istoria Zilei păcălelilor şi idei de farse pentru cititori poznaşi -Glumeţii de pretutindeni dau azi frâu liber imaginaţiei şi îşi testează ingeniozitatea şi creativitatea, întinzând, totodată, nervii păcăliţilor. Ziua Păcălelilor stârneşte încă din secolul al XVI-lea, râsete şi chicoteli în rândul oamenilor din întreaga lume. Deşi nu se cunosc cu exactitate originile acestei zile, supoziţiil şi teorii există destule. De exemplu, istoricii susţin că această zi cu origini îndelung disputate s-a născut din împletirea obiceiurilor populare specifice fiecărei ţări şi legendelor acesteia cu ceremonialuri de întâmpinare a primăverii.

O aventură cu şeful: preţul pe care infidelii l-ar plăti şi pentru alte beneficii - Cei care îşi înşală partenerul de viaţă, ar fi dispuşi să depăşească şi mai multe norme morale, dacă de pe urma aventurii ar avea de câştigat în plan personal.

Truc ingenios: cum cureţi un măr de coajă în mai puţin de 5 secunde - Nu o dată am avut de-a face în bucătărie cu reţete care necesitau un bol cu mere curaţate. Şi, de asemenea, ştim cât timp implică această sarcină. Ei bine, gata, putem respira uşuraţi: un bucătar ne arată o metodă ingenioasă - dragi femei, chemaţi-vă soţii/iubiţii în bucătărie cu maşina de găurit!

Cinstiţi sau mincinoşi? Prima impresie contează - Când vine vorba de detectarea minciunilor, cercetările sugerează să ai încredere în primul tău instinct. Suntem mai buni la identificarea mincinoşilor când ne bazăm pe primul răspuns, decât dacă ne gândim mai mult şi mai bine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria