Ce s-a întâmplat de fapt cu fiica lui Whitney Houston. NOI DATE la câteva luni după incident

Ce s-a întâmplat de fapt cu fiica lui Whitney Houston. NOI DATE la câteva luni după incident

Pronosticul medical al fiicei cântăreţilor Whitney Houston şi Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, aflată în comă, este incert, a declarat luni avocatul rapperului, clarificând astfel declaraţiile făcute de artist weekendul trecut, când a spus în timpul unui concert că fiica lui "s-a trezit".

"Astăzi pot să vă spun, Bobbi s-a trezit. Acum mă priveşte", a declarat rapperul Bobby Brown în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Verizon Theatre din Grand Prairie, un oraş din statul american Texas, informează Reuters. O înregistrare video cu această declaraţie a cântăreţului a fost publicată pe site-ul TMZ.com .

Însă pronosticul medical al fiicei sale în vârstă de 22 de ani rămâne incert, a precizat luni avocatul artistului, Christopher Brown.

"Medicii au spus că ea (Bobbi Kristina, n.r.) va avea o viaţă lungă. Cu toate acestea, Bobbi Kristina începe în aceste zile un proces de reabilitare, iar calitatea vieţii sale nu va putea fi cunoscută în următorii ani", a adăugat acelaşi avocat.

Soţia rapperului Bobby Brown, Alicia Etheredge-Brown, a spus că soţul ei se afla "într-o stare emoţională" atunci când a făcut acea declaraţie, în timpul show-ului pe care l-a susţinut sâmbătă seară.

"Este încurajat de micii paşi spre recuperare pe care Bobbi Kristina i-a făcut de când a fost spitalizată. A ieşit de la terapie intensivă, a deschis ochii şi a început un proces de reabilitare care va fi îndelungat şi dificil", a declarat Alicia Etheredge-Brown.

La sfârşitul concertului său, Bobbi Brown a adăugat: "Mulţumesc tuturor care au sprijinit-o pe Bobbi Kristina. Dumnezeu a auzit rugăciunile voastre".

Site-ul TMZ.com citează la rândul său un mesaj publicat pe Facebook de sora lui Bobby Brown, Tina, care a dezvăluit faptul că fiica rapperului "s-a trezit şi nu mai este conectată la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale".

Acelaşi site, dar şi postul CNN, au citat ulterior mai multe surse care au spus că acele declaraţii care au sugerat faptul că starea neurologică a lui Bobbi Kristina s-ar fi ameliorat nu sunt adevărate. Sursele respective provin din familia Houston, iar TMZ afirmă că Bobbi Kristina ar fi în continuare conectată la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale.

La rândul ei, mama cântăreţei Whitney Houston, Cissy Houston, a decis să pună capăt speculaţiilor despre starea de sănătate a nepoatei sale şi a spus că Bobbi Kristina a suferit leziuni cerebrale ireversibile, în urma incidentului petrecut în ianuarie, când a fost descoperită în stare de inconştienţă, în cada din vila ei din Georgia.

Cissy Houston a dezvăluit pentru TMZ.com că nepoata ei nu reacţionează la stimulii externi, deoarece a suferit leziuni cerebrale globale.

"Întâlnirea cu medicii şi înţelegerea faptului că ea va putea să trăiască toată viaţa în această stare m-au întristat profund", a declarat Cissy Houston.

Declaraţia ei contrazice astfel dezvăluirea făcută de Bobby Brown weekendul trecut, atunci când le-a spus spectatorilor prezenţi la un concert al său că Bobbi Kristina este conştientă.

"Tocmai m-am întors de la spital, am vizitat-o pe nepoata mea Bobbi Kristina. Ea nu se mai află în comă indusă, dar medicii i-au făcut o traheotomie şi, potrivit explicaţiilor lor, ea a suferit leziuni cerebrale globale şi ireversibile şi este în continuare în stare de inconştienţă", a adăugat Cissy Houston.

"În acest stadiu, putem doar să ne încredinţăm în grija Domnului şi să ne rugăm pentru un miracol. Păstraţi-ne în rugăciunile voastre", a adăugat mama cântăreţei Whitney Houston.

Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 22 de ani, a fost transferată, în martie, de la Emory University Hospital din Atlanta, unde a fost internată la sfârşitul lunii ianuarie, într-un centru de reabilitare care se află în acelaşi oraş american.

Bobbi Kristina Brown a fost plasată în comă indusă încă din 31 ianuarie, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanşare a unor inflamaţii la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă la momentul respectiv, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicităţii o declaraţie de presă în care a precizat că Bobbi Kristina "luptă pentru viaţa ei".

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa "My Love Is Your Love", în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii "Good Morning America", difuzată de televiziunea ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci vârsta de 18 ani - a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât "se simţea copleşită", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relaţia lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reşedinţa cântăreţei Whitney Houston şi cu fiica ei, de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina şi Nick Gordon au anunţat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj - "Tineri căsătoriţi. Sunt atât de îndrăgostită" -, sugerând astfel că s-ar fi căsătorit cu Nick Gordon. Aceste speculaţii au fost infirmate în luna februarie de avocatul rapperului Bobby Brown, care a spus că fiica muzicianului nu a fost căsătorită niciodată căsătorită legal cu Nick Gordon.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...