Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari în câteva zile. Destiny a depăşit şi filmul „Avatar“

Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari în câteva zile. Destiny a depăşit şi filmul „Avatar“

În doar 24 de ore de la lansare, Destiny, al celor de la Bungie, a rupt gura târgului cu 500 de milioane de dolari în încasări. Când fanii produselor Apple trăiau intens fiecare clipă din anunţul noilor produse, cei de la Bungie începeau oficial comercializarea noului lor joc, Destiny.

Dacă nu aţi urmărit istoria acestui titlu, merită să aveţi în vedere că va deveni în scurt timp o franciză cu mai multe titluri în care Activision a investit în urmă cu ceva timp 500 milioane de dolari.Fără a face parte dintr-o franciză consacrată de tipul GTA sau Assassin’s Creed, noul Destiny a primit titlul de cel mai precomandat joc din istorie. Aceste informaţii provin de la analistul Doug Creutz de la Cowen & Co.

Tot el afirmă că un astfel de joc realizează 40% din profitul total pe primul an în primele cinci zile după lansare. CEO-ul Activision, de asemenea, nu a ezitat să-şi manifeste încrederea în noul brand, afirmând că este cea mai succes proprietate intelectuală care a fost lansată vreodată.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia