Cele mai bune 9 locuri din care poţi vedea artificiile în noaptea de REVELION 2016 în Europa

Cele mai bune 9 locuri din care poţi vedea artificiile în noaptea de REVELION 2016 în Europa

În majoritatea oraşelor în noaptea de Revelion sunt organizate focuri de artificii, dar unele dintre acestea sunt de-a dreptul spectaculoase şi merită să călătoreşti câteva sute de kilometri pentru a le vedea.

Cele mai bune 9 locuri din care poţi vedea artificiile în noaptea de REVELION 2015 în Europa

Când vine vorba de focurile de artificii este important şi locul în care stai atunci când le urmăreşti, de aceea, prezentăm un top 9 al celor mai bune locuri în care te poţi afla în noaptea de Revelion 2015 pentru a urmări spectacolul de pe cer.

REVELION 2016 în Madeira - De la bordul unui vas de croazieră

Cei care ajung în Madeira în noaptea dintre ani ar trebui să ajungă la bordul unuia dintre vasele de croazieră sau a iahturilor acostate în portul Funchal. Focul de artificii este uriaş, în 2006 a întrat în Cartea Recordurilor ca cel mai mare foc de artificii din lume, şi va fi văzut foarte bine fără prea multă înghesuială.

REVELION 2016 în Berlin - La Poarta Brandenburg

Persoanele pe care nu le deranjează agitaţia şi mulţimea în noaptea de Anul Nou şi vor un spectacol pe cinste pot merge la Berlin pentru a petrece Revelionul 2015. În acest caz este recomandat ca miezul nopţii să-i prindă în apropierea Porţii Brandenburg, unde sunt amenajate scene pentru spectacole pe o rază de doi kilometri. Focul de artificii care va începe la ora 00.00 se anunţă unul spectaculos.

REVELION 2016 în Paris – Într-o ambarcaţiune pe Sena

În cel mai romantic oraş din lume, noaptea dintre ani poate fi şi ea un moment unic petrecut în doi, dar şi alături de prieteni. Pentru a avea cea mai bună vedere asupra focului de artifici, specialiştii recomandă închirierea unei ambarcaţiuni şi realizarea unei plimbări pe Sena. În acest fel pot fi văzute aproape toate artificiile din ”Oraşul Luminilor”

REVELION 2016 în Londra - Într-un bar aflat la înălţime

Dacă alegeţi să petreceţi Revelionul 2015 în Londra şi vreţi să vedeţi artificiile în adevărata lor splendoare, trebuie să vă rezervaţi loc la una dintre petrecerile organizate în barurile din blocurile turn din oraş. Cu o vedere panoramică de 360 de grade, veţi fi siguri că nu rataţi nici artificiile de la Palatul Parlamentului şi nici cele de la London Eye.

REVELION 2016 în Budapesta – Pe oricare dintre podurile de peste Dunăre

Anul Nou în Budapesta este întâmpinat cu un foc uriaş de artifici lansate de o parte şi de alta a Dunării. Cele mai bune poziţii pentru a urmării artificiile din capitala Ungariei sunt cele nouă poduri de peste Dunăre.

REVELION 2016 în Praga – Câmpia Letna

Praga este considerat unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, iar revelionul nu putea trece neobservat într-un oraş cu milioane de vizitatori anual. Cei care ajung de Anul Nou în ”Oraşul de aur” în noaptea dintre ani, ar trebui să meargă pe câmpia Letna, acesta fiind locul din care poate fi observat cel mai bine jocul de artifcii.

REVELION 2016 în Roma – Forumurile romane

Revelionul în Roma trebuie făcut obligatoriu în unul dintre forumurile imperiale din oraş. De aici pot fi admiratele spectaculoasele focuri de artifcii pregătite de autorităţi în tot oraşul.

REVELION 2016 în Dubrovnik – Fortăreaţa Imperială

Cei care vor ajunge de Anul Nou în Dubrovnik, ar trebui să urce la Fortăreaţa Imperială, aflată pe dealul din spatele oraşului, pentru a se asigura că vor avea o vedere completă a spectacolului de pe cer.

REVELION 2016 în Islanda – Pe plaja din Reykjavik

Un revelion petrecut în Islanda este un eveniment unic în sine. Pe lângă focul de artifici se aprind şi focuri uriaşe de tabără. Popoarele din Atlanticul de Nord obişnuiesc ca în noaptea dintre ani să se adune pe plaje şi să dea foc unor bărci vechi din lemn.

În timpul ceremonialului încep şi focurile de artificii din Reykjavik, unul dintre cele mai mari şi mai spectaculoase din lume.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria