Cele mai bune zile pentru a juca la Loto și a câștiga

Cele mai bune zile pentru a juca la Loto și a câștiga

Îți place să îți încerci norocul la jocurile de noroc, însă nu vrei să cheltuiești mulți bani? Poți încerca să joci la Loto; chiar dacă, așa cum îi spune și numele, nu există nicio modalitate care să îți asigure câștigul, astrele te pot influența pozitiv prin poziția lor. De aceea, yve.ro ți-a pregătit în rândurile de mai jos câteva sfaturi, care să te ajute să îți influențezi șansa de a câștiga.

Berbec

Dacă ești născută sub această zodie, cu siguranță îți place să riști și, de aceea, nu îți este frică să îți încerci norocul. Te sfătuiesc, totuși, să joci la loto în următoarele zile: 8, 13, 18, 20.

Taur

Nu ești o împătimita a acestor jocuri, însă, din când în când, îți place să crezi că norocul ți-ar putea surâde. Prin urmare, încearcă să joci în datele de 10, 14, 17, 31.

Gemeni

Chiar dacă ai impresia că norocul nu este nicioadata de partea ta, nu trebuie să te lași descurajată de câteva eșecuri. Nu uită că, dacă nu joci, nu vei câștiga! Încearcă-ți, așadar, norocul în următoarele zile: 1, 12, 16, 21, 25.

Rac

Ție nu prea îți place să cheltuiești, însă, din când în când, n-ar strică să vezi ce ți-au pregătit astrele și să pui un bilet la loto. Încearcă în datele de 1, 3, 15, 24. Citeste tot articolul pe http://yve.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei