Cele mai celebre săruturi din 2015 - GALERIE FOTO

Cele mai celebre săruturi din 2015 - GALERIE FOTO

Anul 2015 a fost unul încărcat de evenimente, la acest lucru contribuind în mare parte şi vedetele internaţionale. Starurilor care formează cupluri celebre în ultima perioadă şi nu le-a fost teamă să-şi arate sentimentele în faţa întregii lumi.

Cele mai celebre săruturi din 2015 - FOTO (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Momente încărcate de pasiune, sărutări date pe furiş sau venirea pe lume a copiilor, toate acestea au fost marcate de celebrităţi prin câte un sărut. Iată-le pe cele mai memorabile din 2015, conform instyle.com

Justin Timberlake şi Jessica Biel. Celebrul cântăreţ a fost surprins într-o fotografie în timp ce săruta burtica frumoasei sale soţii, anunţând astfel că vor avea un copil.

Sofia Vergara şi Joe Manganiello. Cele două vedete de la Hollywood şi-au unit destinele în 2015, iar poza următoare surprinde momentul în care cei doi se sărută în faţa tortului de nuntă.

Kim Kardashian şi Kanye West. Cei doi formează cel mai mediatizat cuplu din lume în ultimii ani, iar sărutul lor din 4 iulie, cu ocazia zilei Statelor Unite, a fost unul intens comentat pe reţelele de socializare.

Chriss Pratt şi Anna Faris. Cei doi (soţ şi soţie) au format un cuplu şi pe marele ecran, odată cu rolurile din "Jurassic World", iar sărutul surprins la o gală de premiere demonstrează cât de mult se iubesc.

Will Smith şi Jada Smith. Un alt cuplu celebru este cel format dintre Will şi Jada Smith, iar poza de mai jos surprinde un sărut "furat" de actor în momentul în care îi înmânează consoartei sale un premiu.

John Travolta şi Scarlett Johansson. Un moment de neuitat de la permiile Oscar 2015 a fost acela în care John Travolta a încercat să o sărute pe Scarlett Johansson, reuşindu-i doar un pupic pe obraz.

Lady Gaga şi Taylor Kinney. Un alt cuplu celebru este cel format din celebra cântăreaţă britanică şi actorul din Vampire Diaries. Ipostaza de mai jos o surprinde pe Gaga sărutându-l pe obraz pe logodnicul ei, după ce a fost desemnată "Femeia Anului". "Mi-a spus: Draga mea, tu pentru mine eşti mereu femeia anului", a scris vedeta odată cu poza postată pe Facebook după eveniment.

Prinţul George şi prinţesa Charlotte. Mezinii familiei regale britanice au facut senzaţie în 2015, iar poza de mai jos este cel mai bun exemplu.

Astfel, cele mai urmărite personalitătţi de pe mapamond nu s-au sfiit să-şi arate dragostea faţă de persoanele dragi, chiar dacă sunt monitorizate şi fotografiate în toate ipostazele.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”