Chiar dacă se mută de colo-colo, prostia tot eternă rămâne/Transfer ,,de senzaţie'' în TV-Izaura s-a mutat de la Antena3 la RTV/Şi a mărit miza, a trecut la milion

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a mărturisit pentru România TV că Mircea Băsescu este cel care s-a oferit din proprie inițiativă să îi ajute cu eliberarea tatălui său, iar suma cerută inițial a fost un milion de euro. 

 "Eu și cu mama eram în Billa, la Slatina, să iau pachet lu' tata. Și ne sună frate-miu să ieșim afară. Afară era el și cu Marian (Marian Căpățână - n.r.). Ne-a spus că l-a trimis Mircea (Mircea Băsescu - n.r.) la noi, că vrea să intervină pentru tata, ca să ajute, că îi pare rău de noi. Și noi nu l-am crezut. Păi cum să credem noi dacă îl trimitea fratele președintelui să intervină pentru noi, pentru tata. Până nu mergem să îl întrebăm pe el, nu te cred. Și am fost la Constanța și l-am întrebat. L-a întrebat Florin, nu eu: "Dl Comandat, l-ai trimis tu pe Marian la noi? Vrei să intervii pentru tata?" "Da, că îmi pare rău de voi, că sunteți supărați că nu v-ajută nimeni în situația asta care sunteți, că știu că nu este vinovat Sandu Anghel". Și ne-a cerut în schimb 600.000 de euro. Prima dată ne-a cerut 1 milion de euro. Știu de la Florin. Și i-a zis fratele meu: "eu nu am de unde să îți dau atâția bani, pentru că nu îi am. Îți dau mai puțin. Am 3 case la vânzare în Slatina". Și le-am vândut, am luat câte 200.000 de euro pe fiecare. I-am dat 250.000 odată și 350.000 odată, în luna a șasea și a șaptea, în 2011", a declarat Izaura Anghel la România TV.

 Preluare integrală de pe dcnews.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sin…

2 CULISELE alegerii procurorilor din fruntea marilor parchete

3 ALERTĂ / Parchetul General anchetează felul în care mii de ruși și ucraineni au devenit cetățeni români fără să …

4 Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nici…

5 Care sunt simptomele coronavirusului din China? Seamănă foarte mult cu gripa, iar medicii spun că, dacă vor ex…

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț