Chris Martin are o relaţie cu Jennifer Lawrence

Chris Martin are o relaţie cu Jennifer Lawrence

Cântăreţul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, are o relaţie cu actriţa Jennifer Lawrence, de la sfârşitul lunii iunie, potrivit unor surse apropiate celor doi, citate de contactmusic.com.

Chris Martin are o relaţie cu Jennifer Lawrence - presă

Potrivit E! Online, care citează "mai multe surse", Chris Martin şi Jennifer Lawrence au început să se întâlnească la sfârşitul lunii iunie, când starul seriei "Jocurile foamei/ Hunger Games" s-a despărţit de actorul Nicholas Hoult.

Informaţia despre noua relaţie a cântăreţului britanic a apărut după ce, în luna iulie, presa tabloidă vorbea despre o posibilă împăcare a acestuia cu actriţa Gwyneth Paltrow. Cei doi s-au despărţit de comun acord în luna martie a acestui an, după o căsnicie care a durat zece ani.

La rândul ei, actriţa americană Gwyneth Paltrow ar fi început o relaţie amoroasă cu unul dintre creatorii serialului de succes "Glee". Actriţa, în vârstă de 41 de ani, l-a cunoscut pe noul iubit, Brad Falchuk, în 2010, când a avut prima apariţie în serialul creat de acesta. Recent, cei doi au fost văzuţi luând o cină romantică la un restaurant din Los Angeles. Ulterior, Paltrow şi Falchuk, care are 43 de ani, ar fi petrecut, în luna iulie, un weekend împreună, într-o destinaţie mai puţin expusă publicului, în statul american Utah.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 şi şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept "separare conştientă", într-un mesaj comun, publicat în martie pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piaţă pe 19 mai.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane tinere în plină ascensiune. La vârsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis să urmeze o carieră în actorie şi şi-a convins părinţii să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente şi a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în domeniu. A avut roluri principale în "The Bill Engvall Show" şi în filme precum "Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain" şi "Mâinile tatălui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit, în 2013, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...