Circul Globus a dat startul noii stagiuni, cu elefanți, zebre, cai și câini, în Parcul Tineretului

Circul Globus a dat startul noii stagiuni, cu elefanți, zebre, cai și câini, în Parcul Tineretului

Clovni, jongleuri și acrobați însoțiți de elefanți, zebre, cai și câini au fost prezenți miercuri după-amiază în Parcul Tineretului la startul noii stagiuni a Circ & Variete Globus București.

Zeci de copii, bunici și părinți au putut admira de aproape, timp de aproape o oră, evoluțiile a doi elefanți, Baby și Sharon, două zebre, Tereza și Del Piero, doi cai, Figo și Marinero, și doi câini, precum și numere de acrobație executate de artiști de circ și clovni, îmbrăcați în haine de paradă.

"Am adus astăzi în centrul Bucureștiului elefanți indieni, zebre, cai și câini pentru că din punctul meu de vedere acestea sunt simbolurile spectacolului tradițional de circ care plac foarte mult copiilor", a declarat pentru AGERPRES, Victor Coman, managerul Circului Globus. El a spus că pe lângă intenția de a promova noul spectacol al instituției pe care o conduce, "Arca lui Noe", a dorit foarte mult să le ofere cât mai multor copii posibilitatea să vadă de aproape câteva dintre animalele care vor face parte din acesta.

Victor Coman a precizat că și-a dorit să facă un spectacol care să se apropie de tradițional și prin care "să se revină la vechile tipare".

"Pentru spectacolul 'Arca lui Noe' am folosit, fără să exagerăm, tema biblică a potopului. Sigur că nu o să amintim în texte sau în spectacol tema biblică, dar am dorit să arătăm cât mai multe animale. În acest sens am solicitat departamentului de relații externe să caute cele trei elemente principale care sunt simbolurile spectacolului tradițional de circ — elefanți, cai în libertate și clovni. Acum, cu elefanții au venit la pachet și două zebre, o girafă și un rinocer, care se vor alătura animalelor noastre, cămila bactriană, dromader, capre, câini", a spus managerul circului. El a precizat că noul spectacol, care va putea fi urmărit la Circul Globus începând din 17 octombrie, va aduce în manej "peste 40 de artiști deosebit de buni".

Spectacolul "Arca lui Noe" va putea fi văzut de bucureșteni și pe 18 octombrie, urmând ca premiera oficială să aibă loc pe 25 octombrie.

Biletele pentru spectacolele de la Circul Globus se pot achiziționa la prețuri cuprinse între 25 de lei și 60 de lei, în funcție de locul ales în sală, de la Casa de bilete a instituției. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...