Descoperire SPECTACULOASĂ: Acesta este detaliul care face sexul mai satisfăcător pentru femei

Descoperire SPECTACULOASĂ: Acesta este detaliul care face sexul mai satisfăcător pentru femei

Detaliul care face sexul mai satisfacator pentru femei

De asemenea, cele mai multe femei sunt de parere ca o casnicie nu poate dura fara relatii sexuale regulate si armonioase, potrivit Top Sante, citat de ziare.com.

Aceasta este concluzia unui studiu prezentat in cadrul congresului anual al Societatii Americane de Sociologie. Studiul realizat de specialistii de la Universitatea de Stat din Pennsylvania a monitorizat femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 68 de ani.

"Femeile au declarat ca iubirea si sexul intaresc experienta fizica a relatiei sexuale. Daca isi iubesc partenerii si sunt iubite de acestia, femeile se simt mai putin inhibate si mai dispuse sa isi exploreze sexualitatea decat in timpul unei relatii sexuale ocazionale", afirma prof. Beth Montemurro, unul dintre cercetatori.

In ciuda deceniilor de libertate sexuala, jumatate dintre femei sunt de parere ca sexul ramane o expresie a iubirii. De asemenea, cele mai multe dintre participantele la studiu au o parere critica despre amorul liber si despre relatiile sexuale ocazionale.

"Cred ca femeile sunt influentate de mass media, care promoveaza o imagine negativa a femeii care intretine relatii sexuale fara sentiment", spune prof. Beth Montemurro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”