Dispută în CNA privind modul în care a fost reflectată la televizor ieşirea lui Becali din închisoare

Dispută în CNA privind modul în care a fost reflectată la televizor ieşirea lui Becali din închisoare

Modul în care televiziunile au reflectat ieşirea din închisoare pentru 24 de ore a lui Gigi Becali a provocat dispute în CNA, Narcisa Iorga şi Valentin Jucan precizând că este interzisă difuzarea imaginilor cu un deţinut, în schimb Laura Georgescu a spus că nu a fost încălcată legislaţia.

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă, acesta fiind obligat să se întoarcă marţi din permisia de 24 de ore.

În acest context, Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a propus, în şedinţa de marţi, efectuarea de către Consiliu a unei "monitorizări de linie" la principalele televiziuni pe acest subiect.

"Aş dori să vă rog să efectuăm o monitorizare pentru ziua de ieri şi astăzi, având în vedere încălcările legislaţiei, care prevede că nu este voie să fie difuzate imagini cu persoane aflate în stare de reţinere, arest ş.a.m.d. Pentru că imaginile continuă şi nu este corect", a spus Valentin Jucan, la începutul şedinţei CNA de marţi.

În schimb, vicepreşedintele CNA, Viorel-Vasile Buda , a spus că Gigi Becali "nu era în stare de reţinere". "Era liber, asta e ideea, profita de o zi liberă", a spus Buda.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...