DIVORŢ în lumea VEDETELOR: cuplu CELEBRU, în prag de despărţire!

DIVORŢ în lumea VEDETELOR: cuplu CELEBRU, în prag de despărţire!

Mariah Carey şi Nick Cannon

Potrivit unei surse apropiate celor doi, Nick Cannon "locuieşte în hoteluri". "Se ceartă foarte mult", a mai spus sursa, informează contactmusic.com.

O altă sursă a declarat pentru The New York Post că Mariah, în vârstă de 45 de ani, a devenit foarte suspicioasă în ceea ce îl priveşte pe soţul ei în vârstă de 33 de ani şi chiar ar fi angajat o gardă de corp pentru a-l ţine departe de petrecerile organizate la diverse piscine, în Las Vegas. Potrivit sursei, Mariah a luat această decizie pentru că Nick Cannon are "talentul" de a intra în diverse încurcături dacă bea alcool.

Cei doi, de obicei foarte activi pe reţelele de socializare, nu au mai fost văzuţi împreună de mai multe luni.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în august 2011.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite Nr. 1.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...