Ducesa de Cambridge, la prima apariţie după anunţul unei noi sarcini - FOTO, VIDEO

Ducesa de Cambridge, la prima apariţie după anunţul unei noi sarcini - FOTO, VIDEO

Ducesa de Cambridge nu a mai fost văzută în public din cauza greţurilor pe care le-a acuzat din cauza noii sarcini. Seara trecută, însă, ducesa însărcinată în 13 săptămâni a dovedit că poate fi fascinantă în continuare.

IN LUCRU - Cum arată Ducesa de Cambridge la prima apariţie după anunţul unei noi sarcini (Imagine: Mediafax Foto/AP)

Kate a atras toate privirile în timpul unui eveniment oficial la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, îmbrăcată într-o rochie de seară albastră, care lăsa să i se vadă picioarele, însă nici urmă de burtică, potrivit dailymail.co.uk .

Anterior, în aceeaşi zi, ducesa de 32 de ani care aşteaptă în aprilie al doilea copil cu prinţul William, şi-a reluat atribuţiile participând la ceremonia de întâmpinare a preşedintelui din Singapore.

Marcând primul eveniment oficial la care participă de la începutul lunii august, ducesa a fost la fel de stilată ca întotdeauna, afişând o ţinută semnată de Alexander McQueen care masca orice semn al sarcinii.

O pălărie gri, din colecţia Jane Taylor, pantofi Prada cu toc înalt şi cercei cu perle Annoushka au completat ţinuta cu care ducesa l-a însoţit pe prinţul William la întâlnirea cu preşedintele Tony Tan Keng Yam şi soţia sa Mary.

Kate a recunoscut că este “încântată să iasă din casă”, după de a fost ţinută la pat timp de câteva săptămâni de simptomele unei sarcini toxice, manifestată prin greţuri prenatale, aceleaşi care au determinat internarea ducesei şi înaintea naşterii prinţului George, care are acum un an şi trei luni.

Potrivit unor surse, s-a simţit foarte rău şi la un moment dat s-a retras în Berkshire, la casa părinţilor ei, pentru a-şi reveni.

Deşi continuă să sufere din cauza sarcinii, starea de sănătate a ducesei se ameliorează, potrivit unor oficiali, fapt confirmat şi de evenimentele la care tocmai a luat parte.

Ducele şi ducesa au făcut, de dimineaţă, un scurt drum cu maşina până la Hotelul Royal Garden din Kensington, care se află aproape de reşedinţa oficială a acestora.

Ei i-au salutat, în numele reginei, pe preşedintele din Singapore şi pe soţia acestuia.

După ce s-a întors să se odihnească, după amiază, la Kensington Palace, Kate a putut să revină şi să prezinte premiile din categoria “Fotograful anului” la Muzeul de Istorie Naturală.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…