Efecte cancerigene la BARONI: Nicușor Constantinescu se VISEAZĂ CALIF

Efecte cancerigene la BARONI: Nicușor Constantinescu se VISEAZĂ CALIF

Președintele Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, a contestat joi teoria conform căreia PSD ar fi pierdut alegerile prezidențiale din noiembrie 2014 pentru că, între altele, este perceput de cetățeni ca partidul baronilor și al corupților și a precizat că nu organizațiile partidului sunt de vină pentru pierderea acestor alegeri.

"Nu există, asta este o teorie care, din păcate, dvs. (n.r. jurnaliștii), fără să intrați în profunzimea lucrurilor, ați preluat-o. De exemplu, în Dobrogea nu există baroni, pentru că Dobrogea a aparținut de Imperiul Otoman vreo mie de ani. Acolo erau califi, emiri, nu existau baroni. Baroni sunt doar în Transilvania, dacă vreți să vorbim corect. Noi nu suntem baroni, atâta timp cât pe mine m-au ales 300.000 de dobrogeni, nu pot fi numit baron, mai ales în Dobrogea. Problema acestei teorii, a centrului imaculat, adică a Bucureștiului alb ca zăpada și a provinciei neagră ca cenușa, nu e nouă, este de pe vremea d-lui Adrian Năstase, atunci s-a aruncat în presă că provincia este murdară și Bucureștiul este alb ca zăpada. Este fals, pentru că 90 % la sută din banii României sunt la București, la guvern și la instituțiile publice. Baronii ăștia, de care tot vorbiți dvs., și care sperie pe toată lumea — inclusiv copilul meu m-a întrebat "Ce-i aia baron?"—, sunt doar niște chestiuni care încearcă să arunce un eșec național al alegerilor prezidențiale pe organizațiile din teritoriu. Această neasumare este o problemă pe care o vom discuta la acest Comitet Executiv", a declarat Constantinescu, la Sinaia.

El a reamintit că "teoria centrului imaculat" a fost lansată, în 2003, de premierul de atunci și președinte al PSD, Adrian Năstase.

"Acum a fost reluată, în încercarea de a se justifica greșelile din această campanie electorală prezidențială, greșeli care nu au aparținut organizațiilor județene, nici președinților de Consilii Județene, nici primarilor de municipiu, ci conducerii centrale, care a avut niște sfetnici foarte buni gen Sebastian Ghiță, sfetnici care au adus partidul să piardă în locuri acolo unde, în 2012, am câștigat", a adăugat președintele CJ Constanța. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /