Elton John şi partenerul său de viaţă vor deveni soţ şi soţ

Elton John şi partenerul său de viaţă vor deveni soţ şi soţ

„Eu şi Elton ne vom căsători", a declarat David Furnish pentru publicaţia Attitude. „Ca un cuplu de profil înalt, considerăm că este datoria noastră să o facem, ca să ne asigurăm că toată lumea ştie că acest lucru este ceva la care mulţi homosexuali care trăiesc în această ţară n-au visat că se va întâmpla" , a mai spus acesta.

După ce vreme de mai mulţi ani au fost parteneri, cei doi vor putea, în sfârşit, să se numească soţ şi soţ.

„Ca artist, Elton este conştient că, orice spune şi face, oamenii vor reacţiona. Aşa că ce mod mai bun de a sărbători acest moment istoric în timp?", a mai spus acesta. „Eu şi Elton credem că este o diferenţă enormă între a numi pe cineva partenerul tău şi a-l numi soţul tău", a completat Furnish, citat de contactmusic.com .

Primele căsătorii între persoane de acelaşi sex au fost oficiate sâmbătă imediat după miezul nopţii în Ţara Galilor şi Anglia - steaguri în culorile curcubeului fluturând la Londra pe clădirile ministeriale -, după intrarea în vigoare a acestei legi foarte aşteptate, aceasta fiind ultima etapă dintr-o luptă lungă dusă de apărătorii drepturilor homosexualilor.

Primele căsătorii între gay şi lesbiene au fost oficiate imediat, în speranţa de a deveni primul cuplu care spune „Da", un moment calificat drept „important pentru ţară" de premierul britanic David Cameron.

„Pentru a explica lucrurile mai simplu, în Marea Britanie nu are importanţă dacă eşti heterosexual sau homosexual - statul îţi va recunoaşte relaţia în acelaşi fel", a declarat Cameron.

Artistul britanic Elton John, una dintre cele mai proeminente celebrităţi gay din lume, locuieşte cu partenerul său de viaţă, David Furnish, într-o uniune civilă din 2005 şi au împreună doi copii născuţi de mame surogat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…