Era unul dintre cei mai bogaţi cântăreţi români. Acum a ajuns dator la bănci

Era unul dintre cei mai bogaţi cântăreţi români. Acum a ajuns dator la bănci

Mihai Traistariu a fost intodeauna un tip chibzuit, caruia celebritatea nu i-a urcat la cap. Cu toate ca, la inceputul anilor 2000, acesta "era pe val" si aduna mii de oameni la concertele lui, banii dobanditi la vremea aceea nu i-au schimbat caracterul. Totusi, acele vremuri au apus pentru Traistariu, care acum a ajuns sa traiasca destul de modest comparativ cu alti colegi de breasla, scrie Cancan.ro.

De-a lungul timpului, mai precis de cand a inceput sa faca bani cu adevarat cu ajutorul muzicii, Mihai Traistariu a stiut cum sa-si gestioneze veniturile. Si-a cumparat un apartament pe care l-a mobilat si utilat dupa propriile gusturi si o masina de fite. Mai mult, cu ceea ce a avut in plus a incercat sa-si faca o afacere in Constanta, orasul adoptiv al moldoveanului, o forma de taxi. Din pacate, recensiunea a fost resimtita si de el, asa ca la scurt timp a renuntat la acest bussines.

Dupa aceea si-a scos Porsche-ul mov la vanzare, caruia cu chiu cu vai i-a gasit cumparator. Pentru ca nu putea sa ramana fara masina, artistul si-a achizitionat o alta, pe care insa nu a avut destui bani sa o plateasca pe loc, asa ca a facut un credit la banca. Acum, ca orice roman de rand, merge lunar la ghiseu pentru a-si plati ratele.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică