Fashion Week se deschide joi la New York cu multe surprize

Fashion Week se deschide joi la New York cu multe surprize

Fashion Week se deschide joi la New York, o săptămână dedicată modei masculine și o pleiadă de celebrități invitate, care vor atrage toate privirile. Kanye West este așteptat să-și facă debutul cu o colecție pentru Adidas, în timp ce Peter Copping va prezenta prima sa colecție pentru Oscar de la Renta, decedat în octombrie anul trecut, relatează AFP.

Vor avea loc 350 de prezentări pentru colecția toamnă-iarnă 2015 în această săptămână trepidantă care deschide o serie de săptămâni ale modei, care vor mai avea loc la Londra, Milano și Paris.

Vor defila colecții ale unor mărci de lux precum Alexander Wang, Jason Wu, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Lacoste, Calvin Klein, Diane Von Furstenberg, Proenza Schouler, Altuzarra, Donna Karan, Prabal Gurung, Vera Wang, Michael Kors, Rodarte, Victoria Beckham sau Zac Posen. Sunt așteptați însă și 15 designeri care își vor face debutul precum Thomas Wylde Maison, Ready to Fish sau Thaddeus O'Neil.

Este pentru ultima oară când Mercedes-Benz Fashion Week (MBFW, numele său anterior) este organizat în cortul de la Lincoln Center. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”