Fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger are un nou iubit

Fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger are un nou iubit

Jurnalista Maria Shriver, fosta soţie a actorului Arnold Schwarzenegger, are o relaţie sentimentală cu analistul politic american Matthew Dowd, potrivit presei americane.

Fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger are un nou iubit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger s-au despărţit în 2011, după o căsnicie de 25 de ani.

Căsnicia dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-a destrămat după ce presa americană a aflat că actorul este tatăl unui băiat, Joseph, în prezent în vârstă de 16 ani, conceput în secret cu menajera familiei sale, Mildred Baena.

Maria Shriver a depus actele de divorţ, însă separarea legală a cuplului nu a fost încă finalizată.

Relaţia Mariei Shriver cu analistul politic Matthew Dowd ar fi început în luna noiembrie, potrivit contactmusic.com. La începutul lunii august, cei doi au participat la nunta actriţei Cheryl Hines cu Robert Kennedy, Jr., ceremonia desfăşurându-se în localitatea Hyannis din peninsula Cape Code.

Jurnalista şi scriitoarea Maria Shriver, în vârstă de 58 de ani, este în prezent corespondent special al NBC News, divizia de ştiri a televiziunii americane NBC.

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 24 de ani, Christina, în vârstă de 22 de ani, Patrick, în vârstă de 20 ani, şi Christopher, în vârstă de 16 ani.

În toamna anului trecut şi actorul Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public cu noua sa iubită, terapeuta Heather Milligan, cu care ar avea o relaţie încă din februarie 2013, potrivit presei americane.

În ciuda despărţirii, Arnold Schwarzenegger a declarat că are o relaţie bună cu Maria Shriver: "Ţinând cont de circumstanţe, trecând printr-un divorţ, pot să zic că am o relaţie minunată cu soţia mea. Nu există certuri, vorbim tot timpul la telefon şi ne creştem copiii împreună. Suntem părinţi responsabili şi ştim deja că singura metodă pentru a face ca lucrurile să meargă este ca noi doi să colaborăm. Noi facem acest lucru şi totul merge cu adevărat bine".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!