FOTO Miranda Kerr a pozat nud şi a mărturisit că vrea să-şi exploreze sexualitatea alături de bărbaţi, dar şi de femei

FOTO Miranda Kerr a pozat nud şi a mărturisit că vrea să-şi exploreze sexualitatea alături de bărbaţi, dar şi de femei

„Merg la întâlniri şi îmi place la nebunie“, a declarat Kerr, pentru publicaţia britanică. „Doi părinţi fericiţi sunt mai buni decât doi părinţi nefericiţi. Este vremea să descopăr noi lucruri şi să mă distrez. Nu vreau să mă îndrăgostesc prea curând “, a mai spus modelul, care este mama unui băieţel în vârstă de trei ani.

În 2013, după un mariaj de trei ani, modelul australian şi actorul britanic şi-au anunţat despărţirea printr-o declaraţie comună.

La începutul lunii februarie, M iranda Kerr a fost aleasă, în locul modelului Gisele Bundechen, pentru a fi noua imagine a brandului H&M , în campania internaţională care promovează colecţia de primăvară-vară.

Imaginea de pe coperta revistei „GQ“ FOTO US Magazine/ Mario Testino

Acum, Kerr a ales să renunţe la haine pentru a poza pe coperta revistei „GQ“, publicaţie căreia i-a acordat şi un interviu în care a vorbit despre viaţa de după divorţ. „Am avut parte de propuneri de-a dreptul nebuneşti, lucruri pe care nici măcar în filme nu le vezi“, a mărturisit fostul îngeraş Victoria’s Secret, citată de „US Magazine“.

Modelul susţine că sexul joacă un rol important pentru silueta ei. „Am observat un lucru: acum că fac mai puţin sex, corpul meu nu mai este la fel de tonifiat. Dacă fac mai mult sex, braţele şi abdomenul meu sunt mai definite. Îmi iubesc corpul, am grijă de el şi mă bucur de toate schimbările prin care trece“, a dezvăluit Kerr.

Una dintre fotografiile nud din noul număr al revistei „GQ“ FOTO Mario Testino/ okmagazine.ro

De asemenea, Miranda Kerr a devenit mult mai confortabilă cu sexualitatea ei, declarând că-i plac deopotrivă bărbaţii şi femeile. „Îmi place corpul feminin şi apreciez cu adevărat formele femeilor. Chiar mă bucur să privesc femeile, mai ales de la spate. Cu siguranţă am nevoie de un bărbat în dormitor, un piept puternic pe care să mă pot sprijini. Totuşi, vreau să explorez. Niciodată să nu spui niciodată“, a mai adăugat modelul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro