FOTO Relaxare în deşert: castelul de nisip unde o noapte de cazare porneşte de la 600 de euro pe noapte

FOTO Relaxare în deşert: castelul de nisip unde o noapte de cazare porneşte de la 600 de euro pe noapte

Hotelul-castel are 40 de camere şi este iluminat noaptea numai cu lumânări, pentru că managementul a vrut să păstreze locul cât se poate de rupt de civilizaţie.

Lipsa curentului electric însă este un moft în ziua de azi, iar oamenii cu bani sunt dispuşi să dea bani buni pentru a se relaxa într-un spaţiu cât mai simplu şi mai liniştit. Tot în această idee, în camere nu există telefoane, iar oaspeţilor le este permis să folosească telefoanele mobile numai în cameră, nu şi în spaţiile publice.

FOTO Daily Mail

Felurile de mâncare din meniul restaurantului sunt preparate numai din legume şi ierburi crescute în grădina hotelului, culese zilnic de personalul localului, ceea ce păstrează ideea de locaţie „prietenoasă“ cu mediul înconjurător.

FOTO Daily Mail

Materialele din care este contruit hotelul absorb căldura pe timpul zilei, menţinând răcoarea în interior, iar noaptea, când în deşert scade temperature, pereţii radiază căldură încălzind camerele în mod plăcut.

FOTO Daily Mail

Prinţul Charles şi ducesa de Cornwall s-au cazat la Adrère Amellal în apartamentul „Deşertul Regal“, care poate fi rezervat pentru suma de 1.800 de euro pe noapte, şi unde se află singura cadă din hotel, instalată special pentru cuplul regal britanic, relatează Daily Mail.

FOTO Daily Mail

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...