FOTO VIDEO Dynamo, iluzionistul care merge pe apă, şi-a dezamăgit admiratorii. Cele mai dezastruoase numere de magie din toate timpurile

FOTO VIDEO Dynamo, iluzionistul care merge pe apă, şi-a dezamăgit admiratorii. Cele mai dezastruoase numere de magie din toate timpurile

Despre Dynamo, iluzionistul care merge pe apă şi transformă fluturii de hârtie într-unii adevăraţi, s-a spus chiar că ar fi „Iisus reîncarnat“ după ce a mers pe apele râului din Tamisa, Londra.

Însă, numărul de levitaţie din data de 27 august, de la Londra, nu a fost cel mai reuşit din carieră, dacă ne luăm după reacţiile stârnite pe reţelele sociale. Iluzionistul britanic în vârstă de 36 de ani a levitat deasupra celei mai înalte clădiri din Europa, The Shard, dar londonezii care au asistat la cascadoria bărbatului au fost dezamăgiţi să observe cablurile de care era suspendat. Norii groşi adunaţi deasupra capitalei Marii Britanii au contribuit la demascarea numărului de magie.

„Nu prea poţi crea iluzia că levitezi dacă poţi vedea cablurile“, a scris internautul Kent 999s pe Twitter. „Acesta este Dynamo aparent levitând pe clădirea The Shard. Te-am văzut când ai fost coborât şi ţi s-au scos cablurile!“, scrie Mark Ellis pe aceeaşi reţea de socializare. Alţi utilizatori Twitter se amuză pe seama celor care spun că s-au simţit „trădaţi“ de celebrul iluzionist. „Toţi oamenii îl urăsc acum pe Dynamo că a folosit cabluri pentru numărul de levitaţie, dar cum altfel ar fi putut face asta!?“, se întreabă retoric Ayesha. „Oamenii care nu ştiu să se bucure de magie nu ar trebui să strice distracţia celorlalţi“, notează un altul.

FOTO: Twitter

Dar Dynamo nu este singurul iluzionist deconspirat de camerele de luat vederi. În urma acestui „incident“, publicaţia britanică Daily Mirror a realizat un top al celor mai dezastruoase numere de magie din toate timpurile.

O iluzie dureroasă

Numărul de magie al unui iluzionist care a apărut în cadrul unei emisiuni pe un post TV din Bulgaria s-a lăsat cu vărsare de sânge. Magicianul a pus un cuţit într-un din cele două pahare din plastic şi, după ce le-a învârtit frenetic, a uitat în care dintre ele se afla. Foarte încrezător, el a lovit cu putere paharul greşit, iar cuţitul i-a străpuns mâna. Emisiunea era transmisă în direct.

Cu copiii nu te joci

Copiii sunt suficient de abili pentru a deconspira un număr de magie. O demonstrează un băieţel nu mai mare de nouă ani, care a pus în încurcătură un iluzuonist în timpul unei emisiuni TV în direct, după ce a remarcat că acesta pusese pe masă două cărţi de joc lipite. „Pot să văd o altă carte sub aceasta!“, a exclamat copilul în timp ce spectatorii se amuză copios.

Unii nu au talent

Numărul de magie prezentat în cadrul emisiunii „Britain's Got Talent“ se înscrie în lista celor mai dezastruoase din toate timpurile. Protagonistul este Chris, care se dovedeşte a fi un amator în arta iluzionismului. De altfel, nici chiar el nu-şi acordă vreo şansă la câştigarea premiului pus în joc.

Mai multe repetiţii

Lucrurile nu stau mai bine nici la „America's Got Talent“, echivalentul american al concursului de talente. Johnny O., cum se prezintă iluzionistul de 51 de ani, este mult mai încrezător decât Chris, dar asta nu-l ajută prea mult în timpul numărului de magie. Cei trei juraţi se arată nemulţumiţi de prestaţia lui, invitându-l să părăsească scena.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...