Fotografia neretușată a fostului fotomodel Cindy Crawford, prilej de polemici pe internet

Fostul fotomodel de renume mondial Cindy Crawford a provocat un val de comentarii pe rețelele de socializare după ce a acceptat publicarea unor fotografii neretușate în care pe corpul ei se văd urme de celulită, iar musculatura pare insuficient tonificată. Una dintre imagini va apărea pe coperta ediției americane a revistei Marie Claire din luna aprilie.

Ziarul britanic 'The Independent' a lăudat gestul ex-vedetei podiumurilor de modă, care în prezent are 48 de ani și doi copii.

Ea a fost de acord cu publicarea pozelor fără intervenții în photoshop, alăturându-se în acest fel unei campanii care urmărește să prezinte publicului imaginea reală a unor celebrități.

Articolul publicat pe acest subiect în Spania de ziarul 'La Vanguardia' a generat mesaje pro și contra, unii salutând naturalețea acestei femei, care rămâne frumoasă chiar dacă pe trupul ei se văd semnele trecerii timpului, iar alții considerând că ar fi potrivit să facă mai mult sport. Ea a fost supermodel, nu gimnastă, a replicat imediat un alt cititor. Polemica este însă abia la început.

Într-un interviu acordat revistei menționate, Cindy Crawford a declarat că încearcă să fie un exemplu pentru fiica sa, acceptându-se așa cum este.

'Nu am fost niciodată una dintre acele fete extrem de slabe care pot să mănânce oricât își doresc, așa încât, evident, fac exerciții și încerc să mănânc corect', a afirmat ea, subliniind că a avea grijă de tine nu înseamnă a te priva de orice plăcere gastronomică. 'Dacă mergem la o înghețată, nu mă voi abține, ci îmi voi cumpăra o porție mică', a explicat Cindy Crawford. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România / Un bărbat care a intrat în contact cu ital…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul