François Hollande se va căsători cu iubita lui, actriţa Julie Gayet, în luna august

François Hollande se va căsători cu iubita lui, actriţa Julie Gayet, în luna august

Preşedintele Franţei, François Hollande, ar urma să îşi oficializeze relaţia cu Julie Gayet în luna august, la şapte luni după dezvăluirea în media a relaţiei sale cu actriţa franceză, scrie Mediafax.

"De trei luni se aude că îşi va oficializa relaţia cu Julie Gayet pe 12 august, când se vor căsători", a declarat o sursă din interiorul Partidului socialist francez, care l-a susţinut pe François Hollande la alegerile prezidenţiale din 2012, conform unor surse citate de publicaţia Le Parisien.

Totodată, cotidianul francez Midi Libre relatează că, pe 12 august, François Hollande va împlini vârsta de 60 de ani, acesta fiind motivul pentru care respectiva zi a fost vehiculată în mediile politice franceze ca dată a căsătoriei sale cu Julie Gayet.

Pe de altă parte, François Hollande a evitat să comenteze acest subiect. Astfel, Hollande a declarat pe 14 iulie, de Ziua naţională a Franţei, că "viaţa privată trebuie să rămână viaţă privată". "Atunci când voi avea informaţii, vi le voi comunica, dar nu am niciuna", a spus atunci preşedintele Franţei.

"A lăsat lucrurile deschise. Unii dintre adepţii săi ar vrea să vadă că îşi pune la punct situaţia personală, pentru a pune capăt zvonurilor şi a evita ca acest subiect să devină o problemă pentru 2017 (anul alegerilor prezidenţiale, n.r.)", a precizat aceeaşi sursă.

În ianuarie, François Hollande, care pe atunci avea o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins de fotografii revistei Closer ieşind dintr-un imobil unde acesta se întâlnea de obicei cu actriţa Julie Gayet.

În cursul aceleiaşi luni, preşedintele Franţei a anunţat încetarea relaţiei sale cu Valérie Trierweiler, fosta Prima Doamnă a Franţei.

Valérie Trierweiler şi François Hollande nu au fost căsătoriţi, o situaţie fără precedent în Franţa pentru o Primă Doamnă. Însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Valérie Trierweiler să participe la activităţi oficiale ale partenerului său, călătorii în străinătate sau ceremonii la Paris. Ultima apariţie a acesteia alături de preşedinte a avut loc pe 8 ianuarie.

François Hollande a mai avut o relaţie cu Ségolène Royal, actualul ministru al ecologiei, dezvoltării durabile şi energiei, cu care are patru copii.

Julie Gayet, rămasă "invizibilă" după dezvăluirea relaţiei sale cu François Hollande, a reapărut în public la gala de decernare a premiilor César, din 28 februarie, unde a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru evoluţia sa din filmul "Quai d'Orsay". Premiul la această categorie a fost primit însă de actriţa Adèle Haenel, pentru prestaţia sa din pelicula "Suzanne".

Actriţă discretă, Julie Gayet a jucat în ultimii 20 de ani în peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere şi chiar drame, interpretând întotdeauna roluri secundare.

După ce a anunţat, pe 25 ianuarie, "sfârşitul vieţii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relaţie din anul 2007, preşedintele francez François Hollande a apărut mereu singur în public, iar natura relaţiei sale cu Julie Gayet nu a fost precizată ulterior.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria