Furtul de sute de mii de euro avându-l drept victimă pe Button, la Ramatuelle, nu la Saint-Tropez

Furtul a cărui victimă a fost pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button, care a pasionat presa britanică la sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc într-o vilă din comuna limitrofă Ramatuelle, a rectificat primarul din Saint-Tropez.

"Acest furt nu a avut loc niciodată pe șoseaua Salins din Saint Tropez, ci într-o vilă situată pe strada Epi, din comuna vecină Ramatuelle", a precizat Jean-Pierre Tuveri, primarul din Saint-Tropez, pe Coasta de Azur, într-un comunicat difuzat luni seara. Locul inițial fusese menționat de presa locală, iar media britanice, mai ales, au trimis numeroși corespondenți speciali, care au căutat, pe un soare de plumb, tot weekend-ul vila despre care s-a spus că a fost spartă, în timp ce jandarmii nu au scos un cuvânt.

"Ținând seama de marea notorietate internațională a stațiunii Saint-Tropez, un loc privilegiat al turismului mondial, difuzarea de informații eronate nu poate decât să creeze un climat alarmist și să aducă atingere imaginii orașului nostru și atractivității sale turistice", se arată în continuare în comunicatul primarului, care își apără cu toate puterile teritoriul.

Jenson Button, pilot de 35 de ani al echipei McLaren, și soția sa Jessica au fost prădați săptămâna trecută într-o vilă închiriată împreună cu prietenii. Hoții au comis fapta fără să trezească ocupanții casei, iar prada a fost apreciată la 300.000 lire sterline (426.000 euro), după cum au arătat victimele, care au depus plângere a doua zi după infracțiune.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion