George Michael s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

George Michael s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Cântăreţul britanic George Michael s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveţia, care oferă tratament de specialitate împotriva consumului abuziv de substanţe, informează contactmusic.com.

George Michael (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul, în vârstă de 51 de ani, s-a internat în clinica Kussacht Practice, deoarece obişnuia să fumeze aproximativ 25 de ţigarete cu marijuana în fiecare zi, informează site-ul 20min.ch.

"Asigurăm tratament contra dependenţei de alcool şi droguri, tulburări de alimentaţie, practicarea cumpulsivă a jocurilor de noroc, dependenţa de sex şi dependenţa de internet. Serviciile noastre psihiatrice includ tratament împotriva tulburărilor de personalitate, depresiei, anxietăţii, nevrozelor compulsive, fobiilor şi traumelor", se afirmă pe site-ul oficial al clinicii elveţiene.

Potrivit presei britanice, o internare în această clinică de dezintoxicare costă aproximativ 100.000 de euro, iar printre vedetele care au apelat în trecut la serviciile medicilor elveţieni s-a aflat şi creatorul de modă John Galiano.

În martie 2014, George Michael declara că nu mai fumase canabis "de peste un an şi jumătate".

Artistul spunea cu acea ocazie că o serie de probleme de sănătate şi de probleme cu autorităţile britanice l-au convins că trebuie să renunţe la marijuana.

"Am decis că trebuie să-mi schimb viaţa şi, de atunci, nu m-am mai atins de marijuana", spunea anul trecut cântăreţul britanic.

Cântăreţul a suferit în mai 2014 un "colaps misterios", pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să telefoneze imediat la serviciile de urgenţe.

Temerile legate de sănătatea cântăreţului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana şi a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântăreţul a suferit răni în zona craniană şi a fost transportat la spital cu elicopterul.

Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie şi a fost spitalizat la Viena.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în acelaşi an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover faţada unui magazin din nordul Londrei.

Tot în 2010, cântăreţului i-a fost suspendat permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

De asemenea, în 2006, autorităţile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani şi l-au condamnat la 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce cântăreţul şi-a condus automobilul sub influenţa drogurilor, iar poliţiştii l-au găsit leşinat în Mercedes-ul său.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

5 De citit!