Gheorghe Zamfir concertează, pe 18 decembrie, la Sala Palatului. Care sunt preţurile biletelor

Gheorghe Zamfir concertează, pe 18 decembrie, la Sala Palatului. Care sunt preţurile biletelor

Naistul Gheorghe Zamfir va susţine un concert de Crăciun, pe 18 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Capitală, în cadrul proiectului "Destinaţie România", informează un comunicat.

Gheorghe Zamfir concertează, pe 18 decembrie, la Sala Palatului. Care sunt preţurile biletelor (Imagine: Ciprian Hord/Mediafax Foto)

Alături de gazda acestei seri vor fi artişti ai scenei româneşti, precum violonistul Eugen Sârbu, venit special împreună cu vioara sa Stradivarius de la Londra, actorul Dan Puric, care pregăteşte un moment dedicat acestui spectacol, soprana Alexandra Coman, care a evoluat alături de Placido Domingo şi Jose Carreras, corul de cameră Madrigal şi Orchestra Naţională "Gheorghe Zamfir", sub bagheta dirijorului Florin Totan.

Gheorghe Zamfir este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături de numeroase distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Programul concertului din 18 decembrie va cuprinde prelucrări folclorice româneşti, interpretate în mod autentic, melodii celebre din repertoriul internaţional, lucrări clasice şi creaţii proprii ale lui Gheorghe Zamfir, dar şi momente artistice semnate de Dan Puric.

Spectacolul se înscrie în seria de evenimente concertistice cu participarea artiştilor români a căror valoare a depăşit în notorietate graniţele României şi ale căror cariere artistice se află permanent atât în atenţia specialiştilor din domeniu, cât şi a publicului internaţional, promovând imaginea României şi a culturii româneşti în lume. Sintetizat, proiectul "Destinaţie România" promovează brand-uri artistice româneşti cu palmares naţional si internaţional.

Biletele pentru concertul de Crăciun "Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi" au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Cinema Patria, Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB), în magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, librăria Eminescu, în reţeaua agenţiilor Eurolines & Tui Travel Center, dar şi online, de pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro şi www.ticketnet.ro.

Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: VIP - 199 de lei, categoria I - 149 de lei, categoria II - 99 de lei, categoria III - 75 de lei, categoria IV - 49 de lei.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!