Gisele Bündchen câştigă 148.000 de dolari pe zi

Gisele Bündchen câştigă 148.000 de dolari pe zi

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen, cel mai bine plătit manechin din lume în 2013, a câştigat în ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă o medie de 148.000 de dolari pe zi, informează contactmusic.com.

Top-modelul brazilian, care a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, ar fi câştigat în ultimele 12 luni în aproximativ 47 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă o medie de 148.000 de dolari pe zi, potrivit Vogue.co.uk.

Anul acesta a reprezentat un an încărcat pentru top-modelul brazilian care a devenit imaginea H&M, a apărut într-un film pentru Chanel, realizat de Baz Luhrmann, şi a fost manechin pentru mai multe branduri printre care Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci şi Balenciaga.

Gisele, în vârstă de 33 de ani, care are doi copii, Vivian şi Benjamin, cu soţul ei, fotbalistul american Tom Brady, are o avere estimată la aproximativ 427 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, care îi urmăreşte veniturile începând din 2001.

Cu toate acestea, top-modelul, care s-a situat pe locul al 56-lea în publicaţia Celebrity 100, nu a confirmat niciodată această sumă şi a susţinut că cifra a fost supraestimată.

Ea a explicat la începutul acestui an: "Este trist pentru că oamenii care scriu lucrurile acestea nu au acces la conturile mele bancare". "Este ok, câştig foarte bine, dar nu atât de mult pe cât spun ei", a completat Gisele Bündchen.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”