Injecţiile-minune care le pot ajuta pe femei să ajungă mai uşor la orgasm

Există o mulţime de lucruri care pot face o femeie să se simtă mai bine în viaţa de zi cu zi. O remarcă pozitivă din partea şefului, prăjitura preferată, puţină mişcare - toate acestea o pot aduce mai aproape de fericire, dar orgasmul este, cu siguranţă, finalul care aduce satisfacţia supermă în pat. 

 

Orgasmul este una din marile plăceri ale vieţii, dar uneori poate fi destul de greu de obţinut. Se poate întâmpla să întâmpini probleme în a atinge acest punct şi să nu ai habar ce anume faci greşit. Poate poziţia nu-i cea mai potrivită, poate mărimea chiar contează sau poate te concentrezi prea tare pe plăcerea partenerului şi uiţi să te relaxezi.

Există totuşi posibilitatea, din păcate, să faci parte din acel procent de  25% din femei care prezintă disfuncţii orgasmice, boală definită de întârzierea sau lipsa persistentă a orgasmului, ca punct culminant al stării de excitaţie. Această disfuncţie poate avea cauze multiple, printre care medicamentaţia, problemele hormonale, medicale, chiar şi problemele din relaţia cu partenerul. Studiile au demonstrat că şi lipsa preludiului sau lipsa de atenţie a partenerului vizavi de clitoris pot reprezenta alte probleme de luat în seamă. 

 

Pentru a ajuta femeile pe care împlinirea sexuală le ocoleşte, doctorul Charles Runels a inventat „O-Shot”-ul (injecţiile orgasmice). Întrebarea următoare, în mod firesc, este „în ce zonă se fac?”. Injecţiile orgasmice nu se bazează pe vreun medicament, ci sunt o procedură executată de medic, în cabinetul său, prin care ţi se recoltează sânge care urmează apoi să fie injectat în ţesuturile vaginale. Teoria propusă de Runels susţine că trombocitele atrag, în mod natural, propriile tale celule stem în zona injectată, generând un ţesut mai sănătos şi mai sensibil la stimularea vaginală şi, implicit, la alte puncte sensibile: punctul G, glandele Skene, uretra, pereţii vaginali etc.

 

„O-Shot”-ul se bazează pe aceeaşi idee pe care se bazează şi „Vampire facelift” („Liftingul vampir”), o tehnică prin care sângele extras este reinjectat în faţă. Kim Kardashian este una dintre vedetele americane care a recunoscut că foloseşte tratamentul cu sânge reinjectat, promovat tot de doctorul Charles Runels, pentru a arăta mai bine pe covorul roşu.

 

Pe lângă schimbările aduse în viaţa ta sexuală, injecţiile orgasmice promit să vindece incontenenţa urinară- în cazul în care se întâmplă ca femeia să aibă unele „scăpări” atunci când râde, tuşeşte sau face exerciţii fizice. Totodată, se ştie că unele dintre femeile care au probleme cu atingerea orgasmului, au probleme şi cu pierderea involuntară de urină, din moment ce muşchii pelvieni pot fi responsabili de ambele inconveniente.

 

Chiar dacă unele femei s-ar putea bucura de beneficiile „O-shot”-ului, medicii ginecologi nu sunt de acord cu ideea doctorului Runels, susţinând că nu s-au făcut studii care să dovedească siguranţa şi eficacitatea acestei tehnici. Nu neagă faptul că tehnica ar putea fi valabilă, dar vor dovezi care să certifice faptul că tratamentul funcţionează.  
 

Alte căi bizare prin care se obţine orgasmul

 

Există, totuşi, şi alte căi mai puţin dureroase de a-ţi antrena vaginul pentru obţinerea orgasm. O alternativă interesantă ar putea fi şi noul dispozitiv „Intensity” („Intensitate”), care este destinat exerciţiilor vaginale şi tonifierii muşchilor pelvieni, stimulând, totodată, clitorisul. Partea şi mai interesantă este că mulţi dintre medicii care administrează injecţiile orgasmice, recomandă pacienţilor şi folosirea aparatului „Intensity”. 

 

Preţul „O-shot”-ului este de 1.200 de dolari, iar preţul noului dispozitiv-minune ajunge la 230 de dolari, iar efectele pot fi de milioane.

 

 

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ion Iliescu, declarație criminală despre Revoluție: Este momentul să încetăm să mai căutăm vinovați

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

4 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

5 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză