Interpretul lui Screech din "Salvați de clopoțel" a fost arestat după ce a înjunghiat un bărbat în ziua de Crăciun

Interpretul lui Screech din "Salvați de clopoțel" a fost arestat după ce a înjunghiat un bărbat în ziua de Crăciun

Dustin Diamond, interpretul lui Screech din popularul serial TV din anii '90 "Salvați de clopoțel", a apărut vineri în fața instanței, sub acuzația că a înjunghiat un bărbat într-un bar din statul american Wisconsin în ziua de Crăciun, relatează The Daily Telegraph.

Foto: (c) facebook.com

Potrivit plângerii penale, Diamond (37 de ani) a declarat poliției că el și logodnica sa au ieșit joi seara în mai multe baruri din Port Washington, iar în barul Grand Avenue Saloon între ei și doi bărbați și o femeie a izbucnit o ceartă.

Polițiștii au descoperit în mașina lui Diamond un briceag pe al cărui vârf se puteau vedea urme de sânge. Actorul a declarat ulterior că l-a înjunghiat accidental pe unul dintre bărbații implicați în incident în timp ce încerca să își apere logodnica.

Potrivit poliției, victima, care a fost înjunghiată sub axilă, nu este rănită grav.

Diamond a apărut vineri după-amiază în fața instanței, care a stabilit o cauțiune de 10.000 de dolari. Următoarea audiere în acest caz este programată pentru data de 29 decembrie.

AGERPRES / (AS — editor: Ana Bîgu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…