Irina Shayk, la plimbare cu soacra prin New York

Irina Shayk, la plimbare cu soacra prin New York

Top modelul rus Irina Shayk a fost văzută plimbându-se cu mama actualului său iubit, actorul Bradley Cooper, la New York, cu prilejul Săptămânii Modei, relatează online ziarul spaniol ABC. Se pare că Irina Shayk este în relații bune cu soacra sa, potrivit ultimelor imagini captate de "paparazzi". Ea fost surprinsă la plimbare cu Gloria Campano, mama lui Bradley Cooper, luni, după o zi intensă petrecută la Fashion Week din New York.

Shayk, 29 de ani, era îmbrăcată cu o rochie neagră și un cardigan din aceeași culoare, asortat cu o pereche de cizme înalte maro și o geantă Ťmaxiť de culoare roșie. Mama lui Copper era îmbrăcată de asemenea în negru, de sus până jos, în timp ce o plimba pe Charlotte, cățelușa salvată de Bradley Cooper și care a devenit animalul său de companie.

Potrivit revistei "People", fotomodelul a cunoscut-o pe mama iubitului său de Labour Day, care se sărbătorește în SUA în prima zi a lunii septembrie. Shayk a fost atunci într-o călătorie la New Jersey în compania lui Cooper și a mamei sale. Cu acel prilej, ei s-au s-au relaxat pe plajă și s-au bucurat de specialitățile servite de restaurantele din zonă preferate de actor, Richman's Ice Cream și Bob's Grill.

Shayk și Cooper au început să iasă împreună în aprilie anul acesta și au petrecut în vară o vacanță romantică în Italia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro